Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyanet İşleri Başkanlığı'nı tercih edecekler, puanlarınızı yazar mısınız?

sebboy

Üye
Konular
90
Reaksiyonlar
0
diyanet işleri başkanlığını tercih edicek arkadaşlarım puanlarınız yazarmısınız

güzel puanlar allahım yolunuzu açık etsin başka kimse yokmuuuuuuuu arkadaşlar:cool:

diyanet kadrolarını geri çekmedi mi? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?.....

cekmedi ertelendi butun hayellerim ertelendi :(

reiis;
aynı şeyi söylemek istedim. şimdilik geriye çekti ne zaman çıkar belirsiz....

Veydel yeterlilik ne zaman sonuçlanırsa ki onunda önce sınavı sonra sözlüsü oluyormuş baya uzun sürer ağustosu bulur demişti bir arkadaşımız...

ooooooo. umutları diyanete bağlayanlara yazık oldu desene.....

Vallaha bilemiyorum neler dönüyor veydel Allah kimseye hak yedirtmesin vebali büyük reklama devam ediyolar gündemde sıcak tutmaya çalışıyolar engelliler duygusal olan halkımız üzerinde çok büyük primdir. Ben bunu bilirim engellinin umudunu bağlamasını kimse düşünmüyor...

Arkadaşlar diyanet personeliyim konu ile ilgili bilgi almak isteyene yardımcı olmak isterim.

diyanette ne tür işler oluyor ? evrak kırtasiye tarzı mı ? zor mu?

düz lise mezunu bo bölümden herhangi bir yer tercih edemiyor değilmi.?

arkadaşlar bende imam hatip lisesi mezunuyum.ama bir yeterlilik belgesine sahip değilim.diyanetin düz memurluk kadrolarını tercih etmeyi düşünüyorum.bu erteleme sadece yeterlilik belgesi istenen imamlık ve kuran öğreticisi kodroları içinmi?yoksa diyanetin düz memurluk kadroları içinde geçerlimi?
birde ramazan bey diyanetteki düz memurluk ve veri hazırlama kontrol memurlarının işleri ile ilgili biraz bilgi verebilirmisiniz?

bU devletin işine akıl sır ermiyor düz lise mezunu diyanetin kadrolarını tercih edemiyor ama imamhatip mezunları düz memurluğu ve diğer kadroları tercih edebiliyor
Imam hatipliler hçi üzülmeyin isterse sizin atamanız ağustosa kalsın 28 şubatta normal memurluk için tercih yaparsınız 1 ay sonrada yeterlilik belgesini alıp yine tercih yaparsınız yani kısaca imamhatipliler 2 diğer okullar 0 ( not benim imamhatiplilere düşman filan değilim sadece sayın devlet büyüklerimizin çifte standartından şikayetçiyim baştan sona rezillik)

Sayın Tolga_Han Kardeşim,
İmam Hatip Mezunları düz lise mezunlarının seçtiği tüm bölümleri seçiyor ama düz lise mezunları diyanetin kadrolarını seçemiyor demişsiniz ve bunu bir çifte standart olarak gördüğünüzü dillendirmişsiniz.

imam hatip mezunu olanlar düz lise mezununun okuduğu tüm dersleri okur ama düz lise mezunu imam hatip mezununun okuduğu dersleri okumaz.Düz lise öğrencisinin dersi biter evine gider ihl öğrencisi 2-3 ders daha yapar.

İhl öğrencisi,Matematik,Fizik,Kimya,Biyoloji,Edebiyat,Tarih,Coğrafya'yı düz lise mezunu gibi okumuştur ama
Düz lise mezunu,Arapça,Kuranı kerim,Siyer,Kelam,Tefsir,Akaid,Hadis,vs imam hatip mezunu gibi okumamıştır.

Karakaya ben devletin kurumlarına kızıyorum imamhatipliler iki sefer tercihde bulunacaklar 28 şubattaki tercihte atanamazsa marttaki terciihte atanacak sence bu yapılan bize haksızlık mı değil mi sen onun cevabını ver
ALTINI ÇİZEREK SÖYLÜYORUM BU REZALETİN SORUMLUSU DEVLETİN YETKİLİ KURUMLARIDIR HEMDE BAL GİBİ ÇİFTE STANDART VAR KİMSE GÖRMEZDEN GELEMEZ BUNU

Tolgahan kardeş imam hatiplerin 2 defa tercih yapacağını nerden çıkartıyorsun.Böyle bir şey yok adam tercih yaptı atandı ondan sonra diyanete tekrar tercihte bulunacak böyle birşey imkansız.

Benim puanım bile yok 10 puanım olsa ona da razı gelirdim ;)

Sadece mart'a ertelendi.Yeterlilik sınavı yapılacak mış duydugum kadarıyla

yok beya ne martı nisanın 11 de yazılı sonuclar acıklanacak sozlude olursa agustosu bulur tercıhler sozlu olmasa nısanda tercıhe cıkılır tercıhlerden sonrada sozlu mulakat yapılır mulakatı kazanan ataması yapılırbenım tahmınım agustos

Benim anlamadığım şu;

Diyanete alınacak her memur mu girecek bu sınava.Atıyorum veri hazırlama ve kontrol.Bu da mı girecek sınava.Artı şöyle bir durum var.Nereye başvuru yapılacak????

yasin258;

Diyanete alınacak her memur için olmayacak sadece imam müezzin kayyum kadroları için yeterlilik isteniyor diyanetin memurluk veri hazırlama kontrol işletmenliği için yeterliliğe gerek yok.

Derderbo kardeşim peki 28 şubatta atanamazsa ikinci seferde martta tercih yapmaymayacak mı? sana diyorum ki haksızlık var ortada şu anda imamhatipliler çok ama çok avantajlı birinde atanamzsa martta atanması garanti ama sen imahatip mezunu değğilsen 28 şunattaki atamada atanamazsan işin 2014 e kalır
Kısacası eğer ki 28 şubattaki atamalara imamhatiplilere tercih hakkı verilirse bizim hakkımız yenmiş olur zaten kaç kişi var ki imamhatip mezunu geçen tercihlerde 52 puanla atanan imamhatipliler vardı onların martta atanma şansı 100 de 100 ama bizim şansımız belki 1000 de 1

Üst Alt