Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyanet'e atanan kişi engelinden dolayı istediği yere tayin isteyebilir mi?

tayfam_30

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar kardeşim yüzde 76 görme engelli gece körlüğü var normal kpss den diyanetin mülakatına hafız olarak girdi ve kazandı şimdi tercih yapacak. Şimdi biz nasıl bir yol izleyelim tercihlerde İstanbul yok biz ailesi olarak İstanbul da yaşıyoruz onu buraya atama tayinini çıkarma yapabilirmiyiz

Sözleşmeli imam raporunu verirse tayin ve diğer hakları..?

Merhaba arkadaşlar kardeşimde gece körlüğü var kendisi imam olarak 3+1 sözleşmeli olarak bir ile atandı. Şu anda bir köyde görevini yapıyor.
Şimdi bu kadro meselesi çıktı inşaallah oda kadroya girecek
kardeşim normal olarak kpss dbht ve mülakata girerek imam oldu. 2 yıldır da imam olarak devam ediyor.
Şu anki yasaya göre görev yerinde 1 yıl daha devam ettikten sonra tayin isteyebiliyor

Sorum şu
Raporu (yüzde 70) kuruma versek tayin isteyebilirmiyiz.
Raporu versek bize ne avantajı
Ne dezevantajı olur

Engelli kadrosuna geçerse dilediği zaman tayin olabilir engellilerin tayin hakkı vardır dez avantajı ne olur ben bilmem

Şamil67
Şamil bey peki babam % 70 oranında kalp hastası babamdan dolayı tayin isteyebilir miyim? Sağlık bakanlığı. Teşekkür ederim

Tayin isteğim reddedildi

Arkadaşlar sözleşmeliden kadroya geçtim gece körlüğü hastalığım var yüzde 70 raporum var fakat ben kpss den memurluğa geçtim ve raporumu sunmadim takı 2020 den beri şimdi kadroya geçince raporumu sundum tayin için verilen cevap şöyle 7433 sayılı kanun ile 657 sayılı devlet memurları kanununa eklenen geçici 48.maddesinde belirtilen şartları taşımamaktadır
İlgili maddeyi okudum birşey anlamadım anlayan varsa bana anlativersin lütfen

@tayfam_30, Selamün aleyküm hocam ben ekpss sınavına girdim 57 puan aldım elhamdülillah hafızım İmam Hatip lisesi mezunuyum atanır miyim hocam bilginiz var mı

Selamün aleyküm hocam ben ekpss sınavına girdim 57 puan aldım elhamdülillah hafızım İmam Hatip lisesi mezunuyum atanır miyim hocam bilginiz var mı

Üst Alt