Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyanet'in Yeterlilik sınavına giren var mı?

şeymah

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
evet ben girdim. ama sınav çok zordu. eminim 70 puanı geçecek olan çok az kişi var. ve ben geçemiyorum. Dolayısıyla başvurusu ertelenen diyanet kadrolarına yeterliliğim olmadığı için yine başvuru yapamayacağım.

hayırlısı olsun demekten başka çarem yok. umarım burada 70 barajını geçen arkadaşlar vardır. tek tesellim bu olur.

Hedef: 2014 ÖMSS İleri!!! onun yeterliliğiydi, kadrosudu şusuydu busuydu derken nene olucam atanana kadar. özel sektörden illallah dedim artık.

geçen senekini 49 netle geçemedim. bu senekini 50 ile. 56 doğru yapsam geçiyordum. o 6 soru var ya yaktı beni. iyi ki girmemişin sırf moral mozakluğu. başka bir şey değil :(

herkes her şeyi söylüyor. önemli olan benim için barajı geçememiş olmak gerisi yalan :)

benim yeterlilik var gecen yildan bu yil sanirim mulakat olmayacak ee mulakat olmayinca omss atamasini nasil yapacak diyanet anlamiyorum diyanetin mayista kadrolu alimi var omss de umarim hazirana kalmaz

geçmiş olsun arkadaşlar sınav çok zormuş iikide girmemişim:cool:

Üst Alt