Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyanette bayan VHKİ nerde görev yapar?

ekinos

Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
antalya kepez diyanette 2001 koduyla vhki alımı var diyanette bayan vhki olmadığı yazıyor her yerde tercih edersek sorun olur mu kodda bi yanlışlık mı var acaba

diyanette vhki müftülüklerde görev yapar genelde.

ben onu demiyorum hep erkek vhki çalışıyormuş müftülükte ama tercihte sadece 2001 kod koymuşlar erkek şartı yok

Sadece erkekler için kod varsa tercih edemezsiniz ama böyle bir kod yoksa tercih edebilirsiniz müftülükler de çalışma ortamı rahat iş yükü diğer kurumlara göre az olur diye tahmin ediyorum.başımızın kapalı olur olmamasında sorun olurmu derseniz olmaması gerekir.isterseniz bulunduğumuz yerdeki müftülüğe gidip sorun size bilgi vereceklerdir.diyanettede bayan çalışanlar var din ve dim hizmetleri erkeklere özel değildir bazıları hariç imam ve müezzin gibi sız en yakın müftülüğe sorun genede

hayır imam hatip değilim vhki ler şimdi tercih yapabilecekmiş demek istediğimi anlamadan yorum yapmayın

ya kardeşim anlatamıyorum kanun gereği müftülüklerde bayan vhki olmazmış ama tercihte bayan seçebiliyo

ekinos;

demek istediğinizi anladımda haberde yeterlilik belgesi olmayan diyanet kadrolarını yazamaz diye yazıyor ondan yazayım dedim vhki gelen anlamıyla verileri pc girmedik işin özeti budur ama diyanette farklı bir iş halinemi gelir bilemem

en iyisi hiç yorum yapma vhki yeterlilik belgesi istemiyo bilginiz yoksa yoruma gerek yok

İyi araştırın İl müftülüğüne bir sorun derim....

bencede burda kimse birşey bilmiyo ben başka bir şey soruyorum onlar başka cevap veriyo

EkínoS vhkí kadrolarını yazabılırsın sorun yok rahatlıkla yaz yeterlılık sadece ımamlık kadroları ıcın gecerlı.

Erkek adaylar tercıh eder ıbaresı yoksa yazabılırsın ve calısırken hıcbır sıkıntı yasamazsın

ekinos;

Din hizmetlerinde sadece bayanlar görev yapamaz.sizin tercih yapacağınız kadro V.H.K.İ bu kadro kodunda 2001 yazar buna erkek te bayanda tercihtr bulunur.v.k.k.i bir din hizmetleri sınıfı değil bir şekil düz memurluk.genelde müftülüklerde personel birimleri ve danışmalarda görrv alırlar başının açık yada kapalı olması sıkıntı yaratmaz.Ankaradaki DİB daki merkezden biliyorum.Bayan personellerin %80 başı açık Dememoki gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.D.İ.B dan başka kurumlara kolay geçiş var bundan emin olunuz.Size bukadar bilgi ancak veriyorum karar sizin.Önemli Not;V.H.K.İ Kadrosu için nekadar bilgisayar sertvikası isteyebilirler.diyanet yada müftülüklere sorman iyi olur sizin için.Bilgs.işlt.lik sertvikan varsa sorun yok.

Ya ne alaka diyanette bayan vhki olmaz!!!
Düz memurluk kadrosu için bayan yada bay ne fark edecek tabi ki tercih edeceksiniz...
Hatta inş. Atamanızda yapılır. Müftülükte veri hazırlama işlerine bakarsınız..
Ayrıca kimse başı açık yada kapalı die müftülüğü tercih edemez diede bir kavram olamaz... Nihayetinde namaz kıldırmayacaksınız...
( laik ) bir ülkedeyiz bir parça....

derberdo işte cevap buydu müftülük kadrolarına baktım genelde hep erkek o yüzden kafam karıştı bilgim yok sadece netten araştırdım müftülüklerde erkek vhki çalışır falan yazıyodu tşk ederim

hakanım sanada tşk tercih edeceğim evt 88.120 puanım var bakalım

bilgisayar sertifikam var şükür

sonuç olarak vhki olarak tercih yapmamızda bir sorun yok.erteleme sadece yeterlilik belgesi gerektiren imimlık ve müezzin ve kuran öğreticileri için geçerli diye anlıyorum bilmem yanılıyormuyum?

Aydın doğru anlamışsın kardeşim yanılgın yok...

Üzerinden 4 ay geçmiş...

Acaba son durum nedir?

Ekinos ne yaptın, diyanette vhki kadrosunda mı çalışıyosun?

Merak ediyorum:S
Bu konu benim için çok önemli...

Üst Alt