Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyanet'te ilçe müftülüğünden ile geçiş mümkün mü?

1806

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
Ben ilce muftulugundeyim başkanlığa geçme şansım yok mu ? Teknisyen olarak atandim ama memur isi yaptiriyorlar kemal sunalin filmindeki gibi diğerlerinin ne kadar beğenmediği is varsa bana yıkıyorlar onlarda biliyor adayiz Sesimiz çıkmaz diye başkanlığa nasıl gecebilirim yardimlarinizi bekliyorum.

Diyanette Herşey yaptırırlar hak hukuk hak getire adaylığın kalkmasını bekle

1806

Kardeş sen emin misin İlçe Müftülüğünde Teknisyen olarak çalıştığına.

Bende İl Müftülüğüne Teknisyen olarak atandım. Dilekçemde ise İlçe Müftülüğüne atamamın yapılması diye yazdım. Ama beni İl Müftülüğüne atamamı çıkardılar. Teknisyenler İlçe Müftülüğünde Çalışamaz mış?

Diyanet bunu yapıyorsa yandık biz öncelikle teknisyen olarak çalışmanızın adaylığa mani olup olmadığını öğrenin.

şeker çocuk 34

Evet kardeş adaylık ile alakası yokmuş. Teknisyenler sadece ilde calisabilirmis. Ben ilceye dilekce hakkimi kullandim fakat ile verdiler. mecburen ilde calisacaklarmis. İnşallah bu yanlıştan en kisa sürede donulur. Cunku ailem ilçe de ben ilde. 7 ay boyunca ilceden ile gidiş geliş yaptim . Çok zorluk cektim. Hastalandim. Güçten düştüm. Çalışmaktan soğudum resmen resmen eziyet. Mecburen ilden ev tuttum. Buseferde aileden uzakta yaşamaya calisiyon psikolojik sorun yasiyon.

sen hangi ildesin ben dilekçe verdim kabul ettiler

1806

Kardeş sen nasıl bir dilekçe yazdın. Bende Dilekçe yazdım. Ailemin yaşadığı İlçeye istediğim. Olmadığı takdirde ile atamamın yapılmasını diye yazdım. fakat ile verdiler.

normal engelli maddesinde bir kereye mahsus tayin hakkımı istiyorum diye yazdım,sen onlara ora olmazsa bura diye yazmıssın onlarda ikinci tercihini kabul etmisler

1806

Şimdiki yer değiştirme yönetmeliğine göre 1. Defaya mahsus ibaresini kaldirmislar. Acaba adayligim tasdik olduktan sonra 1. Defa daha dilekçe yazsam ilceye atanabilirmiyim ki. Görüşlerinizi bekliyorum.

kardes sen ne zaman atandın gecen sene bi teknisyen aldılar.asalete gerek yok ben göreve baslamadan dilekce vermiştim.

1806

2015 de atandım. Temmuz ayinda isbasi yaptim. Atamam baska bir ile çıkmıştı. Is başı yapmadan dilekce ile yeni görev yerim olan ile atandim. Ama atandığım ilin ilcesine atanmak istiyorum ailemin yanına. Daha asaletimde tasdik olmadı. 1 sene 3ay oldu goreve başlayalı. Acaba adaylık kalkmadan 2. Kez yer değiştiren oldu mu? .

Son düzenleme:
onu bilmiyorum ikinci kez tayin asalet olmadan olur mu.en fazla asaletini 9 ay daha geciktirirler.ondan sonra gecersin herseyde bir hayır vardır.

1806

Hazırlayıcı eğitim başlayacak. 2 aya kadar asaletimin tasdik olacağını düşünüyorum. Adaylığım kalktıktan sonra yine yer değiştirme yönetmeliğine göre danıştay birden fazla kısıtlama olayını bozduğu için acaba tekrardan dilekçe yazsam ve dilekçemde danıştayın kararınıda belirtsem yer değiştirmeyi kabul ederlermi ki ?

arkadas bence kabul ederler ilde teknisyenin isi çok oluyormu ilceye geçersin adam az olur sonra daha çok sana isi yıkmaya kalkarlar insallah geçince pisman olmazsın

Üst Alt