Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diz altı amputasyon için hangi oranda rapor geçerlidir?

aristo3434

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merabalar sağ diz altı ampitasyonlusuyum raporda %43 veriyor hastane ama ankara %34 sün diyor bunun açıklaması varmıdır teşekkürler

Diz altı Proksimal (Dize yakın) 43 Orta ve distal 40 rapordaki verilen oran doğru hangi kurum 34 e düşürdü ?

2012 temmuz 6 sında ankaraya gönderdim ankaradan bir memurla görüştüm 2007 yılında %34 olarak verilen karar geçerlidir dedi bende yeni kanunda yükseltilmiş dedim bana cetveli söyledi ama ben cetvelde nasıl hesplanıyor bir türlü anlamış değilim

emeklilik için ankaraya gönderdim vergi dairesi kanalı ile ordan böyle bir sonuç çıktı . şimdi benim özür oranımı şu özür ölçüt cetvelinde kaça denk geliyor onu araştırmaya çalışıyorum

Benimde 2007 yılında almış olduğum raporu %34 de düşürdüler. Yeni rapor aldım %43 verdi hastane diz altı. Yeni raporla tekrar başvuru yapabilirim değil mi. Buda düşürülürse ne yapmam gerekiyor. Dava açanlar varmı.

Bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilir mi

sağ diz altı ampitasyonu

sağ diz altı ampitasyonu şu kahrolası cetvelde nasıl hesaplanıyor hastane %43 verince nerden nereye bakıcaz

Hastane size yüzde 43 oran verdiğine göre sizin bacağınız dizinize yakın yerden ampute edilmiş. Diz altı ampute hesaplaması iki türlü, dize yakın ise % 43, dizinizden aşağıda ise ampute edilen kısım % 40 hesabı bu şekilde yapılıyor.. Kendiniz görmek istiyorsanız ister sakatlık oranı cetveli sayfa 166'dan "Tablo 3.30 - Ampütasyona bağlı bozuklukların değerlendirilmesi." tablosuna bakarsınız, ister ilk yorumda ekledim konu linkine bakarsınız.. Yani şu linkte yazıyor ampute oranları: http://www.engelliler.biz/forum/sag...da-verilen-sakatlik-oranlari-yukseltildi.html

Üst Alt