Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diz altı bileğin 2 cm üzerinden ampute, güdük uzun. Protez tercihim nasıl olmalı?

CAMEL

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Sac ayak, quantum ayak, şuan carbon ayak silicon lineer kullanıyorum. Bir sibop vasıtasıyla yürüdükçe havayı dışarı atıyor iyi
bir tutunma sağlıyor. 1 yıl oldu fakat hala eski soketleri özlüyorum. Fakat onlarda çorap terliyor güdük ucu şişiyor sürtünme oluyor.

Silikon vakumlu da aslında çok rahat ama ayak teri bir yere atamıyor havasıs kalıyor. Sağlık açısından bilmiyorum doğrumu, terlemeyi önlemek için ayağıma krem sürüyorum. Fakat bu sefer ayakta tutunma hafiften azalıyor. Birde benim anlamadığım bu protezleri estetik açıdan iyi yapmıyorlar. Sebebini anlamış değilim.

Ben protezi yaptırdıktan sonra hiç kontrole gitmiyorum belki alışmam zaman alıyor ama bir zaman sonra protezle bütünleşiyorum. Yeni protez yaptırmak ölüm gibi geliyor. Birde ayağın zayıflaması beni deli ediyor..... vs protez kullanıcısı olarak kendi fikirlerimi paylaşdım.

Bizi bizden başka kim anlayabilir(bir de allah) saygılar.

Üst Alt