Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diz altı protez yaptırmamız gerek. Nerede ve nasıl yaptırabiliriz?

balmandol

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Sevgili Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler diliyorum..Ben buraya yeni üye oldum.Benimde babam sağ diz altı ampute ve diz altı protez kullanıyor.. Onun adına ve kendi adıma sizlerin arasındayim.
Öncelikli olarak hepinize geçmiş olsun diyorum.. Sivas'tan kucak dolusu selamlar.B en burayı yeni keşfettim ve harika bi sayfa.

Arkadaşlar biz daha babamızın kullandığı protezin adını dahi bilmiyoruz.. Burda bi sürü isimler duyuyorum. Ve Sivas'ta bu işi yapacak bi firma yok.. Ben sizden bi konuda yardım istiyorum....
Protezimiz eskidi yenisi yapılacak. Babam 75 yaşında ve nasıl bi protez yaptıracağız, markası ne olacak onu dahi bilmiyoruz.. Beni bi yönlendirirseniz memnun olurum.
Bizdeki protez diz kapağı oynak, üstü kalın bacaktan tutturulan, kopça yardımıyla bi protez ve ağır bi protez. Ankara olabilir yakınlık açısından..

Şimdiden hepinize teşekkürler..Allah'a emanet olunuz.

merhaba..

babanız da şeker hastalıgı yok ise siliconlu protez yani ayagına bir silikonlu çorap giyecek çorabın ucunda bir vida var .. bu şekilde iken ayagını proteze sokacak vida otomatikman kilitleyecek ve babanın ayagından protez cıkmayacak... Ankarada mehmet diye bir protezci var onun da ayagı aynı baban gibi ve protez yapıyor.. onu bula bilirsen faydalı olur.. silikon lu üzün babanın kullandıgına göre biraz pahalı dır.. diz mafsalı için araştırma yap..
ayak tabanını ise IE56 AXTION de en mükemmeli odur.. bunlar benim fikrim.. protez kullanıcı sı olarak.. hoşca kalın

Üst Alt