Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diz altı protezle kanedyensiz yürümek..?

sadeligazoz

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar

yaklaşık 6 ay önce adtk nedeniyle sağ diz altı ampüte oldum.3 hafta öncede harmony aktif vakumlu protez yapıldı.güdüğüm 11 cm.
Şu an yeni yeni alışmaya çalışıyorum.benim sorum ise tek kanedyen koltuk değneği ile rahat yürüyebiliyorum.protezcim ve fizyoterapist arkadaş kanedyen ile yürüyüşümün doğru ve iyi olduğunu söyledi.Ancak kanedyeni bırakınca aksamaya başlıyorum direk.Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?
Kaslarımın 6 aylık süreçte çok zayıfladığını ve zamanla düzeleceğini söylüyorlar.Sizler protezinizi ilk kullanmaya başladığında nasıldı? bu süreç normal mi acaba ?

Karın kaslarını geliştir. kaslar gelişince devam eder ise insanın kulaklar dengeyi sağlar bilirsin kulak burun boğaza git.
Zaman ile bırakırsın koltuk deyneklerini insan yürümeyi tekrar ögreniyor . topuk yuvarla topuk yuvarla hareketini yap.
selamlar

Üst Alt