Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diz Altı Slikon Liner değişimi hakkında..?

suskun62

Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
2
Aktif Vakumlu protez kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır.

Kullandığım silikonda yırtılmalar başladı, bende değiştirmeye karar verdim.

Bugün İzmir de bir protezci ye uğradım, fiyat bilgisi almak için. 3200 TL dedi ve ssk nın karşıladığı kısımı çıkarırsak 450 TL sizden alacağız bunun için dediler.

"Silikonun kodu: OP1171 Adı: Diz altı silikon liner değişimi"

Sormak istediklerim.

1-Fiyat uygun mudur ?

2-İzmir'de önerebileceğiniz memnun kaldığınız bir firma var mı?

3- Bu değişimi yapmak için sağlık kurulu raporumu almak gerekiyor, Yoksa ortopedi doktoruna gidip reçete gibi birşey mi yazdırmak gerekiyor ? (önemli)

Siz komple protezmi yaptıracaksınız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sizden sadece silikon içinmi 3200 tl istediler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba,

Bende aktif vakumlu protez kullaniyorum, bilgi icin soruyorum; protezle kac adet silikon liner verdiler? OSSUR Unity mi, Harmony mi proteziniz? 450 size cikarilan fatura mi?

[FONT=sans-serif]OSSUR KULLANIYORUM

[/FONT]
Linerin normal fiyatı 3200 - ssk vs derken benim ödeyeceğim 450 tl. protezle beraber 1 tane verdiler.

Merhaba,

Protezle beraber iki tane vermeleri lazim. Tam set içinde iki adet silikon liner var. Bende Ossur Unity kullaniyorum. Protez alirken devlete verdikleri faturaya ulasma imkaniniz varsa bir kontrol edin.

Arkadaşlar bir yanlışınız olmasın bende ossur aktif vakumlu protez kullanıyorum 2,5 seneden beri .Gökhan beyin dediği gibi 2 tane slikon aldım bir parçalandı 2. de yavaş yavaş açılmaya başladı.giyat araştırdım istanbulda 650 euro en uygun bulduğum fiyat sgk nında 1000 tl civarı verdiği söyleniyor.

Hüseyin rica etsem izmirde 450 tl fark ile aldığın protez firmasının ismini paylaşırmısın.

bende dizüstü kullanıyorum. ottobock almak istedim prostezci 3.000 tl civarı dedi sgk nın ise 400-500 tl gibi bişey ödediğini söyledi.

yirtilmiş veya örselenmiş silikon dizliklerinizi tamir edebilirsiniz piyasa da satılan şeffaf slikon yapıştırıcılar bu işi iyi yapıyor slikon yapıştırıcılar elastik özelliği olanında kullanın ben bu şekilde 6 aydır kullanıyorum

dizlik olabilir belkide içde kullanılan silikon linere çare olurmu ?
zira kimyasal madde güdük tenine zarar verirmi acaba?
deneyen varmı?

dizüstü silikon liner için ottobock ne kadar ödememiz gerek acaba tahmini bilgisi olan varmıdır?

dizlikte işe yariyorda içtekine hiç denemedim

Arkadaşlar ben ortotek den bu yıl protez yaptırdım Mart ayında elime geçen slikon ve protez için Ocak ta fatura kesmişler ve silikonlar 3 ayda 4 de yırtıldı o kadar ki sahteydi silgi gibi eridi kullanıcı hatası dendi derdimi cimere anlattım beni suçlu buldular

Üst Alt