Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diz dondurma ameliyatı öneriyorlar. Ne dersiniz?

mahmut85

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]İyi akşamlar trafik kazası sonucu dizim dağıldı kemik eksikliği var protez öneriyorlar yaşım 33 olduğu için takmıyorlar 15 yıl sonra çıkarınca takacak kemik bulamayız dedi doktor diz dondurma ameliyatı önerdi diz dondurma ameliyatı olan varsa bilgilerini paylaşabilir mi ağrım çok oluyor doktor geçeceğini söyledi[/FONT]

Arkadaşım dizin bükülmez cok zorluklar yaşarsın. Yaşın genç. Kesinlikle diz protez ameliyatı ol. Dr. İşin kolayına kaçmış. Ankara ibni sinada ben ilkin protez sonra diz dondurma enson ilizarow ile uzatma ameliyat ı geçirdim. 15 cm uzatıldı VS.. Dr Hakan Kınık var onu bul ona gözükmeyen karar verme.

kazadan sonra ankara numune hastanesinde ameliyat oldum ordaki doktor lar bile protez takamayız dediler sıkıntılı diyorlar kemik eksikliğinden dolayı ağrılarım olmasa umrumda olmaz ama dayanamıyorum devlet hastaneleri yapmak istemiyor özel de para için yapıyor ankara ya gittiğimde o doktorun yanına uğrayacağım teşekkür ederim cevabınız için

Diz dondurma ameliyatı

Merhaba arkadaşlar,
Benim 2 yaşından beri sağ bacağım polio sekeli, topukta 5 cm kısalık, diz kapakta kireçlenme ve %80 dizimi bükme kaybım var. Ayrıca 2007 yılında dizimi tam bükemediğim için kayıp düştüm ve femur kemiği kırıldı ve Eskişehir Tıp Fak. Platin takıldı. Dizimde ara ara yürürken ağrılar oluyor. 3 sene önce ortopedi doktoruna gittiğimde dizim de kayma olduğunu dondurulması gerektiğini söyledi. Tabi ben ilk duyunca tedirgin oldum ve tıp fak. gittim bu işlemin en son aşama olduğunu fizik tedavi olmam gerektiğini söyledi. Fizik tedaviden sonra sıkıntım hafifledi.

Bu senede yağmurlu havalarda platinde çok şiddetli ağrı yapmaya başladı. Ayağımı kırdığımda ameliyatta bulunan asistan dr. Devlet hast. Görev yapakta bende ona gittim ve rötgen çektirdi dizimin çok kötü olduğunu, platinin kemiğe büyük olduğunu ve dizimin dondurulmasının benim için daha iyi olacağını ağrımın bir daha olmayacağını dizimin baston görevi göreceğini söyledi. Bunun için 3. Kuruluşa gitmem gerektiğini söyledi. Ancak burada olmaz tıp fak. seni oyalar o ameliyatı yapmazlar dedi. Benim Baltalimanı Kemik Hast. gitmemi söyledi. Ameliyatta riskler olduğunu donma işlemi olmaya bilir, enfeksiyon riski olabilir dedi. Benimde hem korkum var hem kararsızım. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler.

Üst Alt