Merhaba arkadaşlar Başlıkta da söylediğim gibi 9 Yıldır kaza sonucu engelleyim, bugüne kadar 2 protez değiştirdim ikisinden de çok memnuniyetsiz kaldım.. Sorun şu ki güdüğüm çok kısa, kemik hemen hemen eklemden 15 cm. Sonuç olarak yaptıkları soketler kalça kemiğime oturuyor ve belden kemerli.. Kemer yüzünden bel kısmımda ciddi deformasyonlar oluşmakta, sıcak havalarda isilik olmakta, hava sübapı yok çünkü tutmadığını öne sürdüler.. Ben bu durumdan çok ama çok rahatsızım ve yeni bir mikroişlemcili protez yaptırmak istiyorum. Yurtdışında nasıl yapıldığını izliyorum hep dışarıda yaptırmak istiyorum lakin dışarıda sigorta olmadığı için 100,150 bin tl vermek durumunda kalacağım. Size sorum
1 benim gibi güdüğü çok kısa olan kişiler için kemer harici ne yapılabilir
2 Türkiye'de Yurtdışındaki gibi bir yer bulabilir miyim? Teknolojik ve işini severek yapan?
Yardımcı olursanız çok sevinirim, kullandığım protez yüzünden bütün özgüvenim yerlerde.. 9 Yıldır baston kullanıyorum .
1 benim gibi güdüğü çok kısa olan kişiler için kemer harici ne yapılabilir
2 Türkiye'de Yurtdışındaki gibi bir yer bulabilir miyim? Teknolojik ve işini severek yapan?
Yardımcı olursanız çok sevinirim, kullandığım protez yüzünden bütün özgüvenim yerlerde.. 9 Yıldır baston kullanıyorum .