Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diz Üstü Protez yaptırmakla ilgili önerisi olan var mı?

huseyinelvan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar diz üstü protez yaptırmak istiyorum. Bu konu ile ilgili bilgi paylaşıcak, öneride bulunacak arkadaşlarla tanışmak istiyorum...

Ödemesini şahsen mi yapacaksın yoksa kurumdan mı alacaksın?
Bir de, hangi şehirdesin? Nasıl bir şey düşünüyorsun?

merhaba ödemesini kendim yapamıyorum ama sskdan almak hakkım var kullanmamıştım şimdi kullanmak istiyorum...istanbul bahçelievlerde yaşıyorum.

hüseyin merhaba nasıl bir protez yaptırmak istiyorsun deyatlarınıda yazarsan sana tam yardımcı olabiliriz..

Dizüst veya dizaltımı nasıl...

Aksarayda 15 yıldır çalıştığım ve hizmette sınır tanımayan HAYAT ORTOPEDİ var ssk işlemlerini falan onlar yapıyorlar kısa sürede protezini yaptırabilirsin...

Hatta bendende selam söyleye bilirsin :))))

mrb hayati diz üstü rahat edebileceğim bir protez istiyorum ama önceden ödeme yapma gibi bir durumum söz konusu değil çalışamıyorum sadece ssk var bir bacak yaptırma hakkım var...

Burdan konuşarak nasıl bir protez yaptıracağına karar vermek zor senin ayağının hangisiyle rahat edebileceği ve hangi modelle rahat yürüyebiliyorsun önemli O ...

Ayrıca SSK yaptıracağın protezin ne kadarlık kısmını ödüyor bunuda öğrenmek lazım

önce protez yaptıracağın yere gidip ön görüşme yapman lazım ne kadar karşılıyor nakit para verme durumum yok vs .. durumunu açık bir şekilde konuşarak işe başlaya bilirsin..

Merhaba, ben uzun yürüme cihazı kullanıyorum. Son iki cihazımı Hayat Ortopedi'de yaptırttım. Son cihazımın ödemesini SGK karşıladı. Bununla bir ilgisi var mı bilmiyorum ama, son zamana kadar gayet memnun kaldığım Hayat Ortopedi beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Öncelikle, yeni cihaz yaptırtmak için başvurmamdan neredeyse bir sene sonra teslim alabildim. Dahası, provalarda hiç rahat edemediğimi belirtmeme rağmen "alışırınız, yeni olduğundan" gibi anlamsız bahanelerle beni aylarca oyaladılar. 38 yıldır yürüme cihazı kullanıyorum, hiç böyle bir şey başıma gelmemişti! Şu konuda haklarını yemiş olmayayım : cihazı her geri götürdüğümde bir şekilde ilgilendiler, ancak bir türlü cihazı rahat edebileceğim hale getiremediler. Son durumda, cihaz artık yürüyemeyeceğim kadar rahatsız değil, ancak hala temel sorunları var. Çok uzattım, kısacası Hayat Ortopedi'den hiç memnun değilim. Başka bir yer aramanızı tavsiye ederim.

Yücel

vallla protez ortez de ustadan başka öneride buluncak bir durum yoktur şahsi düşüncem.her hasta ffarklı bir çalışmadır her hasta farklı bir uygulamadır dolayisiyle proteez de ne önerelile bilir siz kendinizi nasıl rahat hissediyor ve kuullana biliyorsanız önemli olan odur.

dizüstü protez

bursada oturuyorum dizüstü protezim var ama kullanamıyorum .
yeni bir diz üstü protez yaptırmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

bursa bölgesinde birçok atölye mevcuttur protez ve ortezle ilgilenen.siz sıkıntılarınızı sıralarsanız ona göre yardımlar gelcektir.

arkadaşlar yardımcı olurmuyum bilmiyorum ama 17 senedir dizüstü protezi kullanıyorum ve şuan 7. nesil protezimi yaptırdım. bu protezlerimin hepsini izmir teknik ortopedide yaptırdım. sadece 2 kez soket değişikliği için 2 farklı firmaya yaptırdım yürüyemedim ve oturamadım bile. son olanı Kasım ayında yaptırdım. elektronik eklemli silikon soketli. kurumum karşıladı yalnız teknik ortopediyle tek ters düştüğüm konu ücreti kurumdan almak yerine önce benden istemeleri oldu. Kendince onlarda haklıydı edirne nere izmir nere ve ücretide az buz bi miktar değildi. Ama bu yüzdende başka yerde yaptırmayı bile düşündüm. Geçmiş tecrübelerim beni korkuttu. iyikide korkmuşum.

Üst Alt