Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diz ve bacak sorunu ile Hepatit B için hangi oranda rapor verilir?

fenerlin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam iki dizimde tıpta gonartroz olarak bilinen geri dönüşü olmayan kıkırdak erimesi var ilaveten sıvı kaybı ve lif zedelenmesi var
normal sartlarda her iki dizimede tam kapsamlı iç dış pletin takılması gerekıyorrdu fakat bunun çalışmamı engelleyeceğini düşünüp doktaruma bunun daha baska çaresinin olup olmayacağını söyledim kapalı amelıyat oldum
her iki dizimden rahatsızlığı yüde yirmi iyileşehini soyledıler malesef geçen sure zarfında agrılarım dahada arttı malum merdıven ınıp cıkamıyordumm şimdi yürümekte hatta istirat halinde bile acı ızdırap çekiyorum dizimin altına yaztık koyuyorum o sekıl uyumaya çalışıyorum

vergi indiriminde heyet puanım kaç olur
2 rahatsızlığım her iki bacagımda 6.8 damar genişlemesi ve kırcal damar tıkanıklığı var amelıyat oldum fakat yıne tekrarladı ayakta durmakta zorlanıyorum aşırı yorgunluk halsızlık malum

3 sorunum habatip b taşıyıcısıyım toplam puanım kaç olur tskler

[FONT=sans-serif]Hepatit[/FONT][FONT=sans-serif] B için sakatlık oranı cetvelinden alınabilecek oranlar şöyle;[/FONT]

[FONT=sans-serif]Sınıf 1 / Özür Oranı:% 15[/FONT]
[FONT=sans-serif]Devam eden karaciğerhastalığı objektif bulguları var.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Son üç yıldakaraciğer hastalığına bağlı semptom veya asit, sarılık, özefagus variskanamasına dair öyküsü yok [/FONT]
[FONT=sans-serif]Ve Beslenmesi iyi vegücü yerinde Ve Biyokimyasal çalışmalar minimal fonksiyonel rahatsızlığıgösterir Veya Bilirübin metobolizmasının primer hastalıkları.[/FONT]

[FONT=sans-serif]Sınıf 2 / Özür Oranı:% 30[/FONT]
[FONT=sans-serif]Kronik karaciğerhastalığının objektif bulguları var. Karaciğer hastalığı semptomları veya sonüçyıldır oluşan asit, sarılık, özefagus varis kanamasına dair öyküsü yok VeBeslenmesinin iyi ve gücünü yerinde Ve Biyokimyasal çalışmalar sınıf 1’dekileregöre daha ciddi karaciğer hasarını işaret eder.[/FONT]

[FONT=sans-serif]Sınıf 3 / Özür Oranı:% 50[/FONT]
[FONT=sans-serif]İlerleyici kronikkaraciğer hastalığı objektif bulguları veya son yıl içinde oluşan sarılık, asitveya özefageal veya gastrik varis kanaması öyküsü Ve Beslenmesi ve gücü zayıfVeya Aralıklarla meydana gelen hepatik ensefalopati.[/FONT]

[FONT=sans-serif]Sınıf 4 / Özür Oranı:% 95[/FONT]
[FONT=sans-serif]İlerleyici kronikkaraciğer hastalığı objektif bulguları veya hepatik yetmezliğin santral sinirsistemi belirtileri ile olan sürekli sarılık veya gastrik veya özefageal kanama[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ve Beslenme bozukluğuve güçsüzlük.[/FONT]

Ancak yürüme bozukluğundan cihaz kullanmanıza, kısıtlılığa, merdiven inip çıkmada yardım ve desteğe göre birden fazla tablodan değerlendirilebilir. Bu nedenle net bir oran vermek buradan mümkün olmaz. Bu nedenle ne için kullanacaksanız uygun başvuruları yaparak raporunuzu almanızı öneririm. Tanılara ve tablolara göre bir hata olduğunu düşünürseniz ve düşük oran verilirse itiraz vs. yöntemlerine başvurabilirsiniz. Çok geçmiş olsun. fenerlin

iki ayak sekmesi bastonla

öncelikle hayırlı çalışmalar allahın izniyle kurula girdim kurulda özet olarak iki ayağı sekiyor baston kullanıyor diye okudular sizce heyt puanım kaç olur ayrıca iki dizimde kireçlenme ve ileri derecede varis var genel toplam kaç olur baltazar hesaplamasıyla teşekkürler

Sonuçla ilgili bilgi paylasirsaniz sevinirim hocam bende ortopedik olarak çok sıkıntı çekiyorum heyet için bilgi almış olurum sizden.

Üst Alt