Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diz ve omuzda protez var. ÖTV'siz araç için rapor alabilir miyim?

engelsizhayatlar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slmlar arkadaşlar ben behçet hastasıyım %46 raporum var iki dizimde total diz protezim var dolayısıyla hareket kısıtlılığı ve sağ omuzumdada total omuz protezim var vites kullandıgım omuzum oldugu için h sınıfı ehliyet alabilir ve otomatik vitesli bir araçta ötv indiriminden yararlanabilirmiyim bu konuda bilgili arkadaşlardan cvp bekliyorum

engelsizhayatlar

Durumunuzun manuel vitesli aracı özel donanım olmadan sürmeye mani düzeyde olması gerekir ki araç alımında vergi avantajından yararlanabilesiniz.

OturanBoğa manuel araba kullanmaktan protezlerden dolayı otomatik vitesi daha rahat kullanıyorum beni daha az yoruyor yararlanabilirsem özel tertibata gerek olacakmı acaba

engelsizhayatlar

Her iki alt ekstremitede de kısıtlılık varsa özel donanım şart koşulacaktır. Kısıtlılık sadece sol alt ekstremitede olsa, o zaman özel donanım olmadan otomatik vitesli araç ötv'siz alınabilir...

İl sağlık Bakanlığı'nın bana vermiş olduğu raporda 78 102 40.11 ve 47 var iki dizim protez sağ omuzumda protez bu rapor ÖTV indirimi almama yeterli benim 2005 yılından beri b sınıfı ehliyeti de var.

Alabilirsin ben sol diz protezlim aldım

ehilyetin değişecek engelli ehliyeti olacak

Cevabınız için teşekkürler mümin bey bir kaç sorum olacak aldığım raporun süresi varmı ÖTV indirimi için vergi dairesine mi gitmeliyim .

Üst Alt