Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dizde platin olan birine ne düzeyde engelli raporu verilir?

Yaparsanolur

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba . Annem için 24 Nisan'da engelli raporuna başvurduk heyet girdi, 8 tane doktor gezdik. Kimin ne yüzde verdiğini bilmiyorum tabi,
Dizinde platin var diz kapağı alındı yerine platin konuldu. 71 yaşında ve oldukça kilolu haliyle aksiyor yürürken. 8 doktor ne puan verdi bilmiyorum
Okunmuyor yazıları hâliyle, ama dahiliye şeker ve hipertansiyon dan yüzde 30 verdim dedi. Çok iyi bir doktor du. Üroloji de yüzde 5 vermiş o konuyla ilgili rahatsızlıkları vardı annemin.
Kulak burun boğaz da yüzde 25.5 verdi onu okuyabildim. Annem duymaktada biraz ağır isitiyor , fizik tedavi ne verdi onu bilmiyorum.
Annemin kafasında da bir tümör var bundan haberdar dik, ama zarar verecek birşey değil dedi doktor bir puan verdimii bilemiyorum.noroloji .
Bu heyetten yüzde 40 üstü çıkar mı acaba ?

Son düzenleme:
Bilgi verecek bi site yöneticisi veya üye arkadaş yokmu ? Az çok bilgim olsun istiyorum bu sebepten buraya üye oldum. Teşekkür ederim.

Yazdığınız rakamlar zaten %40 üstü ediyor. Dizde platin diğerlerinin yanında hikaye...

Bunun toplaması çıkarması varmış. Birde bazı doktorların ne yüzde verdiğini bilmiyorum. Göz doktoru ben süreli yazıyorum dedi mesela.

100-30=70*25,5=1785:100 =17,85
30+17,85=47,85
100-47,85=52,15*5=266,6%100 =2,6
47,85+2,6=551,4
İşitme için test gerek

Ve! 65 yaş üstü %5 eklenir

Geçmiş olsun

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt