Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dizel otomatik vites hangi marka aracı önerirsiniz?

ottobock

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
dizel otomatik vites hangi aracı önerirsiniz. ?

önce bütçe meslesi var ne kadarlık bir araç düşünüyosunuz ben peugeot 508 aldım 2011 model active modeli sedefli beyaz navigasyonlu otomatik 1.6 dizel ötv indirimli 47750 tl tertibat ve kasko hariç sanırım onlarla birlikte 50 bin tl yi bulacak siz ne kadarlık bir araba düşünüyosunuz?

renault megane hb 1,5 dizel otomatik vites otomatik viteslerde arıza vermeyen bmw mercedes ve audiden sonra 4. otomatik vitesli araç olarak gösteriliyor ötv düşünce 30 civarı felan....

honda jaz otomotiği arıza yaptığı görülmemiş zaten otomotik aracı çıkaran ilk firmalardan..yada paran çoksa mersoo...

opel veya wolkswagen dan şaşma kardeşşş..........yanlış yapmassın...!!!

alacaksan ya renault fulence yada wolkswagen polo al derim ikisindende pişman olmasın.

ottobock;

Araç olarak da polo TDI DSG öneriyorum, 30 bin TL'yi geçmez diye tahmin ediyorum...

kendin karar vermelisin sana hitap edecek bir araç olması lazım mesela ben yeni opel astra alacam nasip olursa bana göre tam benim tarzım ve piyasada en makyazlı araç dış ve iç görünüş muhteşem kararsızlık kötü birşey kendi karalarını kendin ver derim

Opel Astra classic 1.3 ctdi yada Fiat Bravo'nun dizel otomatiği aradığın fiyata yakın arabalar.Ama almadan önce mutlaka deneyin.Özelliklerine göre paketleri deyişiyor, özel tertibatla sürecekseniz cruise kontrol falan olmasına dikkat edin, çok işe yarıyor.

büyük kasa bir araç istemıorum.manevra arabaya hakimiyet fln zor olur die düşünüyorum.bilmiorum yinede :// insan ikilimede kalıo

:D:D tamam alacaz işde sana acele etme:)

dizel otomatik de hyundai accent era dan daha hesaplı bir araç yok bende araştırıyorum şu an ama ben benzinli bir araç alcam galiba
ötv inmiş hali 25 000 civarı ama bu sene son artık yeni versiyonları gelecek

bende 2004 getz var tabi benzinli dün servise rutin bakım için gittim ve dizel i30 sordum .44 bin liralık araç 32 bine gelir dediler(ötv ödemiyoruz) benim arabayada 14 bin verdiler.18 bin verip değiştireceğim..yani arkadaşım 32 bine hyundai i30 uygun olur gibi..ben 7 yıldır getz kullanıyorum mekanik açıdan hiç sorun çıkarmadı.biraz fazla yakıyor onun için değiştireceğim.(araba naapsın benzin olmuş 4.10krş) kısaca i30 u bi gör derim...

Esra balcı sana tavsiyem yeni opel astra ya bakman 1,4 140bg turbo otomatik vites bu araba bence muhteşem hem kasa büyük değil hb araba ama hb sınıfına göre iç hacim daha ferah ve büyük özellikle bağajı fak bu araç benzinli bumarkada dizel otamatik vites yok karma 100km 7lt felan yakıyor bakmadan karar verme ben bu aracı alacağım fiyatıda 2 ay önce sordum 47 bin dendi ötv siz 33 bin sen 3 bin daha bul orç al bişeyler yap ve bu aracı al kesinlikle pişman olmayacaksın ileriye düşün 5 yıl spnra satacağın zaman zarar etmeyecen bir araba bu

Esra hanım size tavsiyem yeni opel astra 1.4cc 140bg turbo buraç hb kassı büyük değil ve hb sınıfına görede daha geniş özelliklede bagacı bu aracı 2 ay önce sordum 47500 ötv siz 33bin civarı dendi almadan önce bu araca bak alırsanda pişman olmayacaksın ileriyide düşünmen lazım 5 yıl sonra satacaksın sattığın zaman zarar etmeyecen bir araç bu ben bu aracı alacağım aracın dışgörünümü muhteşem içi ise dışından çok çok daha güzel

Benim Jazz gırın içten ve dıştan görünümü... şiddetle tavsiye ederim.

26 bin tl'ye clio 1,5 dısel aldım çok memnunum yakıtıda az yakıyo tavsiye ederim

Kazım kardeş arabanın siyahını aldım ben ama bu foğraftan sonra ğişman ettin beni beyazı çok güzel miş allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin araban çok güzel..:cool:

dizel otomatiklerde şu an şehir içinde en az yakan yeni citroen c4 e-hdi...şehir içi 4,7 litre, şehirlerarasında da 3,8 litre yakıyor. kendi sınıfında yukarıda söylenenler içinde en az yakanı.

slm polo 1.4 disel 2009 modeli ve ford focus 1.6 disele var hecberk automatik yeniler en iyisi

fordun internet sitesine bakıyorum şu an ama focusda dizel otomatik seçeneği göremedim??

tanel bey yurt dışından getiriyor..

Bence yani opel astraya bak dizeldeğil ama muhteşem bir araba hem dış görünüş hem iç görünüş piyasadaki en makyajlı en yakışıklı araç bana göre bakmadan karar verme derim

bu haftasonu opelastraya bakıorum ozaman yorumlar uzerıne.teşekkürler herkese.çokkararsızımmmmmmmm :( :))

ilhanyılmaz;

Teşekkür ederim. Siyah Jazzın sana da hayırlı olsun...

Bir önceki arabam siyahtı 5 yıl kullandım ve çok zorluğunu yaşadım siyahın, ama
temizleyip gezerken de çok dikkat çektiğini bilirim ..güle güle kullan

Focus tan şaşma aga :D 2012 de kasası da değişecek...

önce bütçe meslesi var ne kadarlık bir araç düşünüyosunuz ben peugeot 508 aldım 2011 model active modeli sedefli beyaz navigasyonlu otomatik 1.6 dizel ötv indirimli 47750 tl tertibat ve kasko hariç sanırım onlarla birlikte 50 bin tl yi bulacak siz ne kadarlık bir araba düşünüyosunuz?

ottobock bende düşünüyorum arabamı değiştirmeyi şuan araştırmadayım. sizin 508 de güzel araba bende beğeniyorum belki 508 de olabilir.resimlerinizden paylaşırmısınız.Teşekkürler

yeni araç

yakın zamanda araç alan varmı.hangimdel kaçpara ve alım süreci nasıl gerçekleşti

Üst Alt