Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dizleri kilitlemeye yardımcı, İsveç Kilit gibi kırılabilen cihaz var mı?

emiş

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Uzun bacak yürüme cihazı cok hantal ve agır geliyor. Dizleri kilitleyebilen, isvec kilit gibi otururken kırılabilen yürümeye yardımcı, hafif bir aparat varmıdır.

uzun yürüme cihazi kullanan birinin bashka bi cihaz ile ayni islevi yapabilecegini sanmiom ... kullanilan malzemenin karbon döküm olmasina özen göstermelisin ... dayanikli ve hafiftir ...

Uzun bacak yürüme cihazlarının daha hafif olanları var. İsveç kilitli ve gayet güzel tabi fiyatları biraz abartılı. Sosyal güvenlik kurumları çok az miktarını ödüyor.

devletin ödedigi fiyat karsiligi bu cihazi yapan yerler var ... sadece ssk li olanlardan gecen yilin bir ekimden itibaren calisandan %20, emekliden %10 kesinti payi var ... bazi kurumlar sadece bu farki alir ... cebinizden fazla para cikmamasi icin lütfen önceden arastirma yapin olur mu ...

İlginize tesekkür ederim arkadaşlar. Kafamdan gecen açı ayarlı ortez gibi olup ta isveç kilit gibi kırılan bi aparat.Acaba böyle bişey kullanan arkadaşlar varmı.Çünkü eşimin dizleri neredeyse kendini kilitliyo.

aci ayarli dizlik ile uzun yürüme cihazi cok farkli rahatsizliklarda kullaniir ... islev olarak benzer degildir ...

gecmish olsun ... dilerim bi kolaylik bulursun ...

İsveç kilit dediğin dizin arkasına yapacağın bir ufak parmak hareketi ile cihazı anında dizden kırabildiğin cihaz ize ben kullanıyorum. Uzun bacak yürüme cihazımı kırk küsür yıldır yaptırdığım İstanbul/Fındıkzade-Çukurbostan'daki İstanbul Ortopedi "şu halka kilidi artık terk et de sana İsveç Kilit yapalım" dedi bundan yıllar önce. Yaptırdım ve çok memnunum. Halka kilide nazaran daha avantajlı ve kullanışlı geldi bana. Ama kilidin bir yerlisi var bir de yabancısı. yerlisi ile yabancısı arasında epey bir fiyat farkı bulunuyor. Ben banka emeklisiyim, banka emekli sandığı yabancı kilitten mamul uzun bacak yürüme cihazının parasının tamamını ödemedi, onun verdiği para hemen hemen yerli olana denk geliyordu. Lakin ha isveç kilit olmuş ha halka kilit, ağırlık açısından benim cihazda pek fark olmadı desem yalan olmaz.

Eşimin İsveç kilitli uzun bacak yürüme cihazını ben giydim ve yürümeye calıştım.Ancak o kadar zor ki onunla yürümek. Zaten zayıf olan kaslarla günde 100-200 metre yürümesi bana akıl almaz geliyor.Bu nedenle daha hafif ve kullanımı daha kolay bir aparat arıyorum.

Valla hocam İst.Ortopedinin telefon numarası 0212.5293757.. istersen bir konuş kendileri ile,muhtemel yardımcı olurlar şayet yapabilecekleri bir şey var ise.

Ankara'da yerleşik firmamız Anadolu Ortopedi, yeni nesil Denge Kontrol Ortezi ürünleri ile sorununuzun çözümüne katkıya hazırdır. Lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşınız.

03124334058
anadolu@anadoluortopedi.com.tr

anadolu_as;

ben kastamonudan katılıyorum bende uzun bacak yürüme cihazı kullanıyorum benimki yalnız çök kötü bana yürüme aparatlarının resmini ve nasıl temin edeceğimi söylerseniz sevinirim ben ssk lıyım veya burada çalıştığınız medikal varmı ayrıca ben nisan 2008 de almıştım rahat ve kullanışlı bir şey arıyorum

bazı ortez ve protezlerin ağırlığından kurtulamazsın. mecburen belli bir kg ağırlığı oluyor.bunu hafifletmenin değişik yöntemleri var antalyada altı yedi firma civarında bu işi yapan arkadaşlarımız var isterseniz birde bire bir onlara tanışıp sıkıntınız anlatırsanız çözüm bulabilirsiniz.

Anadolu ortopedide daha önce bir kaç kez cihaz yaptırdım ve çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Bir dahaki cihazım için kendilerine uğramayı düşünüyorum. Şu kilidi bende merak ettim doğrusu.

Üst Alt