Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dizüstü bilgisayarımın öndeki ışıklardan birisi yanmıyor

azizkanmaz

Aktif Üye
Konular
156
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar laptopum toshiba l650 11-f eskiden bilgisayarı kapattığımda öndeki ışıklardan iki tanesi öylece duruyordu fişi pirizden çektiğimde o iki ışık sönüyordu dün ne olduysa oldu şimdi bilgisayarı kapatığımda öndeki ışıklar dan bir tanesi duruyor öbür ışık yanmıyor yardım lütfen

arkadaşlar şimdi yine kontrol ettim fişi pirize takılı olduğu halde %98 kulanılabilir ( pirize takılı dolmuyor ) acaba sorun şarj adaptöründemi yoksa bataryadamı onu çözemedim yardım lütfen

bilgisayarına bi zararı yoksa yansada olur yanmasada olur bende toshiba kullanıyorum 6 yıllık bilgisayar büyük ihtimal bataryanda sıkıntı var benim öle bi sorunum yok çünkü batarya özeliigini kaybetti direk fişe takılı kullanıyorum bataryayı degiştirmeyi düşünürsen 150 dolar lazım önemli bişi degil bence ışıklara takma okadar

ışıklara kafayı takmıyorum zaten benim demek istediğim batarya şarj olmuyor acaba sorun nerdden dir

Batarya 1 seneyi gectimi şarz süresi azalır hatta bitme noktasına gelir, arkadaşın dediği gibi orjinal bataryada pahalı olduğundan leptopu fişe takılı kullanıyoruz.Eğer bataryada şarz süresi uzunsa, denetim masasından güç secenekleri var buradaki güc ayarlarıyla oynamış olabilirmisin kontrol et.

laptopu alalı 3 sene oluyor denetim masası güç seçenekleri dengeli var yüksek performans var güç tasarrufu var ben 3 senedir dengeli kulanıyorum orijinal bataryasını nerden bulabilirim nette çok var güvenmiyorum önereceğiniz bir site varmı yalnız orijinal olsun

orjinal batarya almak istiyorsan servisinden alabilirsin .. veya bilgisayarının marka modelini yazarsan yardımcı olabilirim size .

bilgisayarın altında uzunca bi model var onu yazarmısın ?

demek ki bi yerden sonra %98 e kadar şarj edip duruyor. oda güzel 3 senede %2 eskime 98 iyidir bence.

%98 den aşağı düşünce tekrar "prize takılı doluyor" diyor mu? önemli olan o

dolmuyor şu anda elektrikle çalıştırıyorum

arkadaşlar benim batarya kendiliğinden düzeldi 4 5 gündür bataryasız çalıştırıyordum laptopu bugün taktım baktım şarj oluyor yani kendiliğinden düzeldi

Üst Alt