Merhaba Arkadaşlar,
Hiçbir kar amacı gütmeyen internet ortamında sevgi saygı çerçevesinde
dostluk ortamında radyomuzda DJ’lik yapabilecek gönüllü engelli arkadaşlar aranıyor.
Neden engelli DJ’ ?
Radyomuzun yurtiçi dâhil yurtdışdan dinleyicileri ve DJ’ leri bulunmaktadır.
Amaç engelli dostlarımızın DJ’lik yaparken derneklerinin ihtiyaç ve sorunlarını duyurusunu
yapabilme imkanını sağlamaktır.
Radyomuz aralıksız yayın amacı gütmekte olup, şuan deneme yayınları sürdürmektedir.
Her gün birkaç saat eğlendirirken sorunları dile getirmek için güzel bir fırsat olacağına inanıyorum.
[FONT=Tahoma][SIZE=2]İlgilenen engelli dostların gerek radyomuzun [/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2]comlekcifm@hotmail.com[/SIZE][SIZE=2] dan veya bana ulaşabilirler.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2]Sevgi ve Saygılarımla.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2]Radyo linki[/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2]www.sayfam.org/comlekci[/SIZE][/FONT]
Hiçbir kar amacı gütmeyen internet ortamında sevgi saygı çerçevesinde
dostluk ortamında radyomuzda DJ’lik yapabilecek gönüllü engelli arkadaşlar aranıyor.
Neden engelli DJ’ ?
Radyomuzun yurtiçi dâhil yurtdışdan dinleyicileri ve DJ’ leri bulunmaktadır.
Amaç engelli dostlarımızın DJ’lik yaparken derneklerinin ihtiyaç ve sorunlarını duyurusunu
yapabilme imkanını sağlamaktır.
Radyomuz aralıksız yayın amacı gütmekte olup, şuan deneme yayınları sürdürmektedir.
Her gün birkaç saat eğlendirirken sorunları dile getirmek için güzel bir fırsat olacağına inanıyorum.
[FONT=Tahoma][SIZE=2]İlgilenen engelli dostların gerek radyomuzun [/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2]comlekcifm@hotmail.com[/SIZE][SIZE=2] dan veya bana ulaşabilirler.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2]Sevgi ve Saygılarımla.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2]Radyo linki[/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2]www.sayfam.org/comlekci[/SIZE][/FONT]