Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

DJ’lik yapabilecek engelli arkadaşlar aranıyor.

emine28

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Hiçbir kar amacı gütmeyen internet ortamında sevgi saygı çerçevesinde
dostluk ortamında radyomuzda DJ’lik yapabilecek gönüllü engelli arkadaşlar aranıyor.

Neden engelli DJ’ ?

Radyomuzun yurtiçi dâhil yurtdışdan dinleyicileri ve DJ’ leri bulunmaktadır.
Amaç engelli dostlarımızın DJ’lik yaparken derneklerinin ihtiyaç ve sorunlarını duyurusunu
yapabilme imkanını sağlamaktır.

Radyomuz aralıksız yayın amacı gütmekte olup, şuan deneme yayınları sürdürmektedir.

Her gün birkaç saat eğlendirirken sorunları dile getirmek için güzel bir fırsat olacağına inanıyorum.

[FONT=Tahoma][SIZE=2]İlgilenen engelli dostların gerek radyomuzun [/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2]comlekcifm@hotmail.com[/SIZE][SIZE=2] dan veya bana ulaşabilirler.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Tahoma][SIZE=2]Sevgi ve Saygılarımla.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Tahoma][SIZE=2]Radyo linki[/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=2]www.sayfam.org/comlekci[/SIZE][/FONT]

Radyonuzun sistemi dj görevini üstlenen üyenin pc ne yüklenecek sanırım..birde programınızın içeriği nedir?sadece müzik mi yoksa ya da sizin vereceğiniz program akışını mı sunacak?

Herhangi bir program yükleme gerekmiyor. Flatcast üzerinden yayın yapılıyor. Dj'liği kabul eden olursa bana mesaj atsın bende temasını yaparım :)

bir arkadaşım bir radyoda program sunarken yapmışlardı ondan sorma ihtiyacı duydum

benden dj olmaz duymuyorum anadolu tabiri ile sagırım ben ::))

burda hiç bi program yok. Flatcast üzerinden şarkılarını atıosun o çalıyor bi ara kullanmıştım bunu Dj likte yapabilirm. ihtiyaç varsa

Üst Alt