ben dmd hastasıyım yaklasık 11 yıldır yuruyemiyorum malesef bu yasıma kadar fizik ttedavi uygulayamadım kendi tembelliğimden kaynaklanan sebeplerden dolayı hastalığımla gerektiği gibi savaşamadım bundan son derece pişmanlık duymaktayım
çok şükürki annem ve babam turkıyede örnek olacak bır bakımla benı hastalıga karsı ayakta tutmaya calıştılar allah razı olsun ikisinden de
ancak zararın neresınden dönersek kardır dıyerek gunde 2 saatlık egzersızle fizik tedavimi olmak ıstıyorum durumum ilerlediği için rehabilitasyon merkezıne gıdemeyeciğim için bu bakımı evde uygulatmak istiyorum
gerekırse ucretınıde öderiz yeter kı daha vakıt kaybetmeden geregını yapmak ıstıyorum
bu konuda yardımcı olmanızı engin bilgilerınızı pylasmanızı rıca edıyorum
nerelere basvurmalıyım?
allahım bızlerı bu illet hastaıktan kurtulmalı nasip eder inş
çok şükürki annem ve babam turkıyede örnek olacak bır bakımla benı hastalıga karsı ayakta tutmaya calıştılar allah razı olsun ikisinden de
ancak zararın neresınden dönersek kardır dıyerek gunde 2 saatlık egzersızle fizik tedavimi olmak ıstıyorum durumum ilerlediği için rehabilitasyon merkezıne gıdemeyeciğim için bu bakımı evde uygulatmak istiyorum
gerekırse ucretınıde öderiz yeter kı daha vakıt kaybetmeden geregını yapmak ıstıyorum
bu konuda yardımcı olmanızı engin bilgilerınızı pylasmanızı rıca edıyorum
nerelere basvurmalıyım?
allahım bızlerı bu illet hastaıktan kurtulmalı nasip eder inş