Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

DMD hastasıyım. Kaza ile bacağımı kırdım. Evde zamanımı nasıl geçirebilirim?

flzslv

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben tarık kerem 10 gün önce tuvalette düşüp sol bacağım kırıldı.Bir DMD hastası olduğum için ameliyat olamıyorum.şimdi belimden ayağımın alttına kadar uzanan amerikan alçısıyla yatıyorum.bu durum 2,3 ay sürer diyolar.sizden bu sürede neler yapılabilir diye bilgi almak istiyorum....düşünce ve bilgilerinize şimdiden teşekkürler....

öncelikle herşeyde bir hayır vardır mantıgını duruşumuza hakim kılmalıyız bu 1 ikincisi 3 ay fazla bir uzun süre değil ömür boyu o durumda olanları düşünerek teselli bulabilirsin ve akabinden bol bol kitap okumanızı tavsiye edebilirim asıl önemli olan 3 aydan sonraki hayat çizginiz bu boş zamanlarınızda hayatınızın kalan kısmıyla ilgili güzel hayaller kur benim söyleyeceklerim bunlardan ibaret

bol bol kitap okuyun bu durumda olup tahsil yapanlar çok sizde böyle yapın bence ...durumu yararınıza çevirin yani...
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin...
kırıklar için agustos ayı geçmesi lazım ondan sonra sapa saglam olursunuz inşallah ,bu arada kemik suyuna çorba için çok faydalıdır...

Üst Alt