Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

DMD hastasıyım. Solunum cihazı kullanıyorum. Mide sorunlarım var, ne önerirsiniz?

memati

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
merhaba ben 27 yaşında kas hastasıyım..yaklaşık 10 yıldır solunum cihazı kullanıyorum.son 1 aydır midemde yanma eşkime ve ağızda kötü tat ve bunaltı oluyor..bu gece uyurken yemek borsundan acı su geldi az daha ölüyordum.bununla beraber diyaframdan derin nefes alamıyorum..yataga bağımlı oldugum doktora gidemiyorum..bana ne önerirsiniz?

geçmiş olsun kardeşim reflünün belirtisi nedir biraz açarmısın nasıl tedavi olur anlattıkların aşagı yukarı bendede mevcut rapor alırken herhangi bir oran verilirmi mesela % kaç verilir hastanede gastroloji poliklinigimi muayene ediyor konuyu biraz açarsan sevinirim

nette araştırdığım yukarda yazdığımla uyuşuyor belirtier.. ayrıca hazımsızlık oluyor..muayene olmadım ki..bnde 1 aydan beri çekiyorum

Belirtiler reflüyü akla getiriyor.
En iyi tedavisi belli gıdaları tüketmemektir.30-40 gün sonra etkileri geçer.

Asitli yiyecekler yemeyeceksin, portakal mandalina, kola, vs
Ayran,domates,kızartma yemeyeceksin.
Çayı azaltacaksın ve çok açık içeceksin.

Üst Alt