Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

DMD kas hastasıyım. Karyola ve yatak almam lazım. Hangi markayı alayım?

caglaroz

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
dmd kas hastasıyım kumandalı karyola ve yataga ihtiyacım var nasıl bir yatak ve karyola almalıyızki yara açmasın ve çok zayıflayan kemiklerimiz batmasın yardım ederseniz sevinirim ayrıca çok zayıfladım neden ve niçin zayıfladıgımı anlayamıyorum doktorlarda birşey bulamadılar hastalıgımız geregimi zayıflıyoruz bilgilendirirseniz çok sevinecegim

KAryola için ne tür özellikler olmasını istiyorsunuz?

Yatak konusunda bence YOGİ alezi deneyebilirsiniz. Kullandığınız yatağın üzerine sereceksiniz: http://www.engelliler.biz/forum/tek...terlemeyi-azaltici-minder-ve-yatak-alezi.html

Daha bir özel şey istiyorsanız, Visko yataklar işinizi görür diye düşünüyorum. Ama orada da yatağın içine gömülme durumu olursa, bu durum sizi zorlar mı diye tereddütteyim. İşbir vb. bir mağazaya gidip deneyin bence...

fuarda SPM isimli firma da vardı. Ürünlerini inceledim. Bence enfes ürünleri var. Durumunuzu en ince detayına kadar aktarın onlara ve uygun olan yatak önerilerini alın: SPM

Özellikle visko malzemelerine baktım... işbir'miş, yataş'mış, istikbal'miş, bence visko kalitesi spm'yle mukayese bile edilemez. SPM sahiden çok başarılı

Üst Alt