Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

DMD ve diğer kas hastalarına ömür biçmek doğru mudur?

ahmteray

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ben Dmd Hastasıyım.Ben İnternet Hastalığımla İlgili Gelişmelere Bakarken 18 20 Yaşına kadar yaşayacağımı Öğrendim Bu ne kadar Doğru.Şuan 18 yaşındayım.Son zamanlarda Bu konuyu cok Düşünüyorum.Sizler Bu Konuda Ne Düşünüyorsunuz.Düşüncelerinizi Paylaşırsanız Çok sevinirim.

ahmteray

Kim ömür biçmişse affedersiniz halt etmiştir!

Hawking için de 2 sene yaşar demişlerdi. Gayet güzel yaşadı. Diyeceksiniz ki, Türkiye gerçeklerinde durum nasıl? Tamamen kaliteli yaşamak ve iyi bakım ile ilgilidir. DMD ağır seyreden bir hastalıktır, evet... Ancak yaşamaya engel kesinlikle değildir.

Ömür biçmek yalnız Allah'a mahsustur, tahminler ile ömür belirlenmez insanın yapısı çok karmaşıktır tıp ve bilim bile bazen yetersiz kalabilmektedir. Benim 22 yaşında kas hastası kuzenim var hızla ilerledi hastalığı ancak halen kendi kendine az cok yürüyebilmekte ve kendisi memur, bu sene sonunda da evlenecek. Kısacası düşünme bunları hayatını yaşamaya bak kardeşim Allah uzun mutlu bir ömür nasip etsin sana ve hepimize.

Yaşam süresi hiçbirimiz için belirli değildir. Önemli olan bize verilen ve adına ömür denen bu hediyeyi en iyi şeklide değerlendirmek ve mutlu olmaktır.æ

Üst Alt