Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

DMD ve diğer kas hastalıkları ile ilgili tedaviler gelişmeler hakkında bilgiler...

ahmteray

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Dmd ve diğer kas hastalıklarınında tedaviler ve gelişmeler hakkında bilgili kişiler bu konularla ilgili olarak bilgilerinizi yazarsanız ben diğer kas hastalarını ve ailelerini bilgilendirmiş olur ve bizi mutlu etmiş olursunuz.tüm hastalara acil şifalar diler günlerinin iyi gecmesi dileğiyle yazımı burada bitiriyorum.

kardeşim verilmeyen tedavi çıksa ne olur çıkmasa ne olur ? bak mesala SMA bir kas hastalığı ilaç çıkalı 1.5 yıl oluyor ama tip 2-3lere ilaç verilmiyor sebep 100 tip1 hastası varsa tip 2-3 eklenince hasta sayı 1300lere çıkıyor fiyat artıyor pahalı bulunuyor verilmiyor

siz DMD Hastası olarak tedavinin çıkması,ilaç bulunması için dua etmeyin çalışmalar var ucuz olsun diye dua edin yoksa ilacın çıkmasının bir faydası yok internet olmasa tedavinin çıktığından haberimiz olmaz ha haberimizin olması daha kötü önceden tedavi yok diyorduk ama şimdi tedavi var ama alamıyoruz Allah şifa veriyor da kullar engelliyor.

Şunuda ekliyim ilacinizi almaniz icin kimse yardim etmiyor kendi başiniza kaliyorsunuz birlik sadece o hastalik icindekilerinde oluyor 100 cesid kas hastaligi var ama hic kimseden ses yok kaderimiz neyse onu yasamaya devam ediyoruz bugun SMA ya yarin baska hastaliga herkes kendi mucadelesinde

Üst Alt