Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doblo ÖTV indirimi ile alınabilir mi?

babacan25

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
fiat doblo otomotik vites aracı ötv den alabilirmiyim

@babacan25
Alabilirsin bizzat kendim sordum:

doblo otomatik yok ki: olsa dahi alabilirsin :),

Mr.No Ben var diye biliyorum ama olmayadabilir. Sonradan da taktırılmış olabilir. Yarı otomatik Şanzumanlara 1-2bin ile Otomatik vites takılabiliyormuş.

Nete baktım demekki varmış
ama geçenlerde bayiiye gittiğimde ve sordugumda yok demişti satıcı...

sonradan takılanlar sıkıntı yaratır orijinalın yerini tutmaz..

Doblo otomatik vites araçlarda Hususi olan var diye biliyorum.Normal araç gibi köprülerden geçiş izni ve 3 yıl sonunda tüvtürk muayenesi var.

Doblonun Panorama Premio Comfortmatic adında 'hususi binek, otomatik' modeli var, onu alabilirsiniz. babacan25

yardımlarınız için tşkler themoon
kardeşim hususi olmasa ötv den alamazmıyım şartmı

Otomatik doblo tarzı araç istiyorsanız caddy dsg en makul olanı

yeni yasada 200 bin tlyi gecmiyecek deniyor bunun ayrıntısını bilen varmı

Panorama Premio Comfortmatic*ticarimi hususi mi
Doblo'nun tüm panorama modelleri hususidir. Confortmatik ise otomatik vites anlamına geliyor.

Kesin bilgiler için yine de bayilerle görüşün, ben bu şekilde biliyorum. Biz de araç aldık 1 ay önce, araştırmıştım markaları modelleri..

Doblo panaroma comformatik Binek olarak tescil edilmiştir ve ÖTV side ona göre düzenlenmiştir.

Burdan araştırman da fayda yok kardeşim en yakın bi bayisini arasan ellerinde olup olmadıgını detayını ögrenebilirsin.

Üst Alt