Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doc.Dr. Şükrü Ahmet Solak'a skolyoz ameliyatı oldum..?

Yagmur06

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben 21 yaşında 9 senedir skolyoz hastası olan bi genç kızdım taaki 12 gün öncesine kadar :) benim skolyozm tam S di yani hem belde hemde sırtımda eğriliğim vardı.
23 temmuzda Ankara Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Doç.Şükrü Solak'a ameliyat oldum.Ve çok mutluyum. Doktorum çok ilgilendi ve 5 kuruş para talepte bulnmadı. Ameliyatımdan bigün sonra ayağa kaldırıldım ve yoğun bakımda hiç kalmadım.
Şuan yattııım yerden kalkıyor ihtiyaçlarımı karşılayabiliyrm az buçukta oturmaya başladım :)

Merak ettğim şuki; amelyt sonrası vücudumuz böyle kütük gb kalmıcak dimi :D zımbalarım henüz alınmadı salı günü alınacak o zmn dahamı rahat olurum? yani bundan sonrasını merak edyrm :D

cvplrnz içn şmdiden teşekkürler

Teşekkrler... Bugün ameliytımın 29.günü ihtiyaçlrımı sağlayabiliyo masada yemek yiyebiliyo ve 2 gndr çarşıya çıkıp gezebiliyorm :) Elbette ufak tefek sancılar oluyor ama o kakdr olack sonçta kaburglr orgnlr yerine oturuyor. Çok şükür iyiyim ve pişman değilm amelyt olduuma :) Herkese şifalar diliyorum...

Merhabalar...

Yazın buraya yazmıştım. Skolyoz ameliyatı olalı 9 ay olmak üzere :) ameliyat olmadan önceki korkularımın endişelerimin ne kadar boş olduğunu daha iyi anlamış oldum. Eğilmem de kişisel işlerimde vs hiç bir zorlk yaşamıyorum kaldı ki öğrenci olduğum için yurtta kalıyorum :) amelyat olacak ya da olmayı düşünenlere tek söylemek istediğim kendi kendinizi korkutmayın. Allah herkese şifa versin.

Her şeyin iyi gitmesine çok sevindim. Ayrıca deneyimlerini buraya aktardığın için de çok teşekkürler

yağmur06 bir şey sormak istiyorum,skolyoz ameliyatından sonra belim kütük gibi oldu demişsin,şimdi o geçtimi ?

Üst Alt