Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Solian piyasada kalmadığı için dogmatile geçmeyi düşünüyorum. Yan etkisi az olduğu için. Solianla etken maddeleri benziyo. Ama aralarında hiç fark varmı . Bu konuda beni bilgilendirebilirmisiniz.
Merhaba Arkadaşlar Ben de Şizofreni hastasıyım. 7 senedir Solian 200 mg kullanıyordum. Solian 200 mg artık eczanelerde bulunmadığı için doktorun önerisiyle Dogmatil 200 mg kullanmaya başladım. Dogmatil 200 mg mı 3 gün önce eczaneden 12 kutu almam gerekirken eczanede sadece 2 kutu bulabildim. Bu Dogmatil 200 mg adlı ilacı bundan sonra eczanelerde bulabilir miyim ? Bu ilaç Solian gibi piyasadan çekilmedi değil mi ?
@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!
yanında başka bir ilaç daha kullanıyorum. soliandan sonra iki haftadır kullanıyorum sülpirid'i şimdilik kullandığımdan beridir uykuya geç dalma yaptı
Doktor, Dogmatil 200 mg dan günde 3 adet kullanacağımı söyledi ve 12 kutu yazdı. Bu ilaç eczanede sadece 2 kutu kalmış. Bu ilaçta eczanelerde bulunmayan bir ilaçmış. Bu ilacı kullananlara sorum şu; Bu ilacı eczanelerde bulabiliyor musunuz ?
Leventm
ben 1000 mg kullanıyorum 800 kullanıyodum rahatsızlandım nedense 1000 çıkardım düzeldim en yüksek tozu kullanıyorum 1000 den başka kullanılmaz zaten prespektüste yazıyor zaten 1000 e kadar kullanılır diyor
başka ilaç kullanmıyorum gerek yok zaten siz yanında ne kullanıyosunuz
mehmet_ea
başka ilaç kullanmıyorum siz kullanıyomusunuz ne kullanıyosunuz
Bende yanında başka bir ilaç kullanmıyorum kardeş. Meresayı da sabah akşam 200 lük atıyorum. Meresadan önce kullandığım abilify 10 mg nası olduysa bende hezeyan yaptı . O yüzden meresaya geçirmişlerdi beni. Umarım meresa hezeyanlarımı geçirir
Leventm meresayı boşa kullanıyosun 200 mg kullanıyomuşsun kes içme invega yeterli zaten neden doktor yazmış anlamadım mantıksız 2side şizofreni ilacı invega yeterli zaten neden doktor yazdı
Paranoya doktor uygun görmüş yazmış. İnsanlara şu ilacı kullan veya kes deyipte hayatının alt üst etmeyin.
Bazen tek antipsikotik etkisiz kalabiliyor. 2 tane kullanılabiliyor.
Sana iyi gelen bir ilaç başkasında hiç etki etmeyebilir.
Psikiyatride deneme yanılma yöntemi ile etkili ilacı bulur doktorlar.
Arkadaşlar Bu Meressa Fort 200 mg da eczanelerde bulunmuyor. Ben Ankaranın Etimesgut ilçesinde 3 gün önce tam 5 tane eczane gezdim. Bu Meressa Fort 200 mg adlı ilacı bulamadım. Meressa Fort adlı ilacı kullananlar bu ilacı bulunduğunuz ilçede rahatça bulabiliyor musunuz ?