Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doğu bölgesine 3 yıl zorunlu hizmet engelli atamalarını da kapsıyor mu?

savas.1991

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Memurlar.net 'de gördüğüm haber dogrultusunda sormk ıstıyorum . Yeni ise baslamıs memurlar 3 yılı doldurduuktan sonra az gelısmıs yanı dogu guneydogu ıllerıne gidecek diyor . 'Engellı ' sınıfında goreve baslayan bızlerın durumu ne olacak ???

Günaydın..memur memurdur vatanın her yerinde görev yapar.3 yılda bir degişimde memur için maceralı olacaktır..süper karar türkiye kazan engelli kepçe dolan dur..hükümeti destekliyorum..özellikle engelli için çok güzel olacak

engelli için nasıl ıyı olacak arkadas bı anlatır mısın . ortopedık engellı bı ınsanın 3 yılda bır sehır degıstırmesının nesı guzel ? . Mesela ben ıstanbula atandım bı duzen oturtacagım sonra baska sehıre gıdıcem bu guzel oyle mı ?

Rotasyon her memura uygulanmayacak. Kurumların kendi inisiyatifine bırakılıyor.

Farklı şehir farklı kültür kültür zengini olacaksın..3 yılda bir katlan nolacak eger karar bu yönde ise yapacak bişe yok mutlu olmaya çalışmak lazım..düzene gelince yeterki huzur olsun heryerde mutlu olursun

Arkadaşlar merhaba Doğu bölgesine 3 yıl zorunlu yasa yolda... Acaba bu yasada engelli bizler.. Kapsayacakmıdır... İşte bizim için düşünülecek bir soru..??

Tüm memurlara doğu yolu göründü
Yeni hazırlanan yasa tasarısına göre az gelişmiş bölgelerde 3 yıllık zorunlu hizmet, bütün memurları kapsayacak
Kaynak Milliyet - Tüm memurlara doğu yolu göründü

Ben yeni kredi çektirip ev aldım 500 liraya gecinecegim. Artık peki yer değişikliği olsa ben nasıl geçincem

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın 657 sayılı yasada değişiklik öngören yasa tasarısında genel hüküm olarak 3 yıl zorunlu hizmet şartı yer almasına karşın bütün memurların rotasyonu gibi bir durum söz konusu olmayacak. Bu nedenle yasaya "Kurumlarda yer değiştirmeye tabi olacak unvanlar ikincil mevzuatta düzenlenecektir" maddesi kondu. Böylece 2,5 milyon memurun tamamının yer değiştirmesinden çok ihtiyaç duyulan personelin tayininin yapılması hedefleniyor. Düzenlemeyle idarenin elinin güçleneceği, kamu çalışanlarının tayininin kolaylaşacağı belirtiliyor.

her memura rotasyon gelmiyor anladığım kadarıyla. Kurumların inisiyatifine bırakılıyor.

HABER: 2,5 Milyon Memura Doğu Yolu Göründü haberi

Bu yasa çıkmaz çıksa da engelli memuru kapsamaz.. Bu tür haberler hem seçim yatırımı, hemde gündem degiştirme yönetimi

Adamın biride bundan memnun =) Macera aramıyoruz biz kardeşim doğup büyüdüğüm yer yeter bize farklı yerler görmeye hiç niyetimiz yok.Bu yasa % 99 engelliye yönelik olmaz olursa saçma olur.

her memuru kapsamadığı gibi engellileri hiç kapsamıyor.bizler özel memurlarız bunun unutmayalım.bizlere her iş yaptıramayacakları gibi kafalarına göre de tayin edemezler.bizim haklarımız saklı.

Bu haberi paylaşan arkadaşlar lütfen içeriğini iyi okumadan anlamadan yorum yazmayın.Burası engellilerin bilgi paylaşımı yapıldığı bir site.Yaklaşık iki hafta önce ÇSGB sn Faruk Çelik bu konuyu net açıkladı;Biz bu düzenlemeyle meslekte tecrübe edinen çeşitlı meslek gurubuna ait memurları doğu ve g.doğu bölgelerine daha iyi hizmet verilmesi için çıkartık(öğretm,doktr,polis,müfettiş vb)memurlar için.Durum buyken nerenizden çıkartıyorsunuz engelli memurlarda bu yer değiştirme sirkülasyonunda yer alır diye.Milletin kafasını kendi dar yorumlarınızla karıştırmaya gerek yok.

Üst Alt