Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğumsal çift taraflı kalça çıkıklığı ameliyatı için önerebileceğiniz doktor var mı?
arkadaşlar doğumsal çift taraflı kalça çıkılığım var, amelıyat olmaya karar verdım
21 yasındayım. önerebılcegınız doktor ve ayrıca görüşlerınızı yazarsanız sevınırım
ameliyat olma kararınızın nedenini de yazarsanız çok daha iyi yardımcı olabiliriz.ben de bu konuyu araştırma safhasındayım şu ana kadar aldığım bir tek doktor ismi var o da dr nejat güney bu ismi netten de araştırabilirsin.ama bizzat tecrübe edindiğim bir doktor değildir buradan yardımcı olan arkadaşlardan sıkça duyduğum bir isimdir.inşALLAH kararınız hayırlıdır ve şifa bulursunuz
bende 1990 yılında oldum ömer sayarda. ameliyattan sonra
1-ayağımın tabanına basarak yürümeye başladım ( daha önce topuk üstünde yürüyordum)
2-tırnaklarım ve tüylerim çıkmaya başladı ( ameliyattan önce çıkmıyordu)
3-güç ve kuvvet kazandı (daha önce zor hareket ediyordum)
18 yaşından sonra bir kere daha ameliyet olmam gerekiyordu ama araya "beyin ameliyetı girince" onu hiçe sayıp beyin ameliyatı yaptrdım.
bugünlerde nöbetçi nickli arkaşımız ile 9 eylül de ameliyet olmayı düşünüyorum. ilk önce bir kontrale gitmek lazım. kontrole gittikten sonra artık ona göre hareket edecez. bu arada engellimutlu inşallah dileklerin yerine gelirde ismin gibi mutlu bir hayat sürersin...
Prof.Dr.Mehmet AŞIK
Adres 1:
Maçka Emar
Abdi İpekçi Cad. Polat Saray Apt. No:79/1 Maçka
İstanbul
Telefon 1 212) 231 28 38
Telefon 2 212) 246 38 10 (Faks)
Telefon 3 212) 231 28 37
bu doktorda benım arkadaşta kalca topuzunda ureme vardı yuryyemıyordu
bu doktorda amelıyat oldu
işine yararmı bılmıyorum en azında bır göruş alabılırsın onda sızede gecmış olsun
inşallah sağlığına kavuşursun.
merhaba ben 2 ay önce kalça çıkığından operasyon geçirdim Ömer Sayara bende muayene için gittim fakat total kalça protezi takacaktı yaşım genç olduğu için protezi tercih etmedim kayseride fakültede Doç. Dr. Mehmet Halıcı isimli doktora ameliyat oldum şuanda tedavim hala devam ediyor tavsiye ediyorum inşallah şifa bulursun...
Merhaba kalça çıkıgı konusunda çok iyi ve uzman bir doktor biliyorum. uzman doktor bülent zeren beni dinlersen bu doktora bir başvurmanı tavsiye ederim. benim çevremde bu doktorun bir çok hastası var ve çok memnunlar
Bu arada aksama topallama gibi bir durumun varsa bunu operasyonla yok edebiliyor. Senin sorunun sanırım dogumsal kalça displasizi bunun için de bir platin ve çivi takılması gerekli çünkü kalça çıkıklıgın bu ameliyat mutlakaki yapılıyor
adnan konal bu ismi duyan varmı?
arkadaşlar ben arzu.bende doğumsal çif taraflı kalça çıkığı var 30 yaşından sonra ağrılarım çoğaldı.ve dr gittim sonrasında öğrendimki iki kalçada da olduğunu ve gittiğim 8 dr da amaliyat olmam gerektiğini söyledi bunun üzerine iyi bi dr araşdırdım bunun iyisi prf nejat güney diye buldum fakat oda ateş pahası iki kalçaya 15 bin isdedi anadolu yakasında oturuyorum dr şişlide bide okadar parayı bulmamın imkanı yok hadi buldum diyeli ya aksilik olurda ters bişeyler olursa gerisini bulamam diye düşündüm sonra göztepe medikalde başka bi dr buldum arkadaşlar aracılığıyla adnan konal bilmem ismini duyan varmı oda ikisine 10 bin isdedi.ama sonrasında devlet hastanelerine yöneldim fsm hastanesinde baransel saygı adında bi dr buldum oda olur yaparız sonrasında aksamanda geçer dedi fakat devlet hastanesi oluşundan tedirginim biliyosunuz kesinlikle enfeksiyon kapmama gerek bunun yanı sıra hastanelerde değişdi eskisine oranla kafam çok karışdı arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim çalışıyorum diş hekiminde 3 ay istirat veriyo dr ama kime olmam gerek şaşırdım ayağımdaki kısalık 3buçuk cm ama ağrım çok hareket kısıtlığı bide
beekarım bide ilersini düşünmem için bişeyleri göze almam şart 33 yaşındayım gençlik inanın bu ağrıyla geçmezde bana bi akıl veya bu dr isimleri bilen duyan varsa çok ama çok sevinirim cvb larınızı bekliyorum allah herkesin dualarını kabul etsin .
Merhaba çok geçmiş olsun...
Bende 34 yaşındayım, çift taraflı kalça çıkığım var, kısalık farkı 2 cm civarında, benimde ağrılarım fazlasıyla arttı ve ben de protez için dr. araştırıyorum...
Henüz gitmediğim bir dr. ismi aldım. Ben de gideceğim bu dr. 'a SSK lı iseniz orda da ameliyatı yapıyor diye belirtiyorlar..
Kartal da muayenehanesi var.
dr. Selçuk Şen
0216 488 32 94
bende henüz gitmedim ama gideceğim. İnşallah faydalı olur.
Gül
hasan arkadaşım ameliyatını oldun mu .sonuçlar nasıl bende 20 temmuzda ameliyat randevusu aldım .emre bey ve ortopedia hastanesi hakkındaki bilgilerini benimle acil olarak paylaşırsan sevinirim.teşekkürler