Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dogumsal skolyoz ameliyati diğer skolyoz ameliyatlarina göre zor mu oluyo arkadaslar?

Dlkmnz

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Bendeki skolyoz dogumsal çıktı ama ben bununla 13 yasinda tanıştığım için sonradan olduğunu saniyodum omurlar yapisikmis ve bu yüzden eğilme olmuş ameliyatim riskli olduğu için napicagimi bilmiyorum 55 yaşına geldigimde ağrılarım baslicakmis bi de iki doktora gittim biri yuzmeyle platesle 3 4 derece düzelir digeride etkilemez hiç bisekilde dedi yüzmeyi öneren ilerlemez dedi durmuş dedi bu belirsizlik kararsizligimlada birleşince kafam allak bullak inanın bilmiyorum napicagimi?

55 yaşı değil 25-26 yaşlarına geldiğinde ağrıların ortaya çıkar,fizik tedavi ile skolyozun ilerlemesini önlersin anca fakat her fizik tedavici bu skolyoz ağrısından ve ilerlemesinden seni kurtaramaz Türkiyede bu işi profesyonel yapan tek bir yer var orasıda uluslararası rommer fizik tedavi merkezi,ben rommere gittim açıkcası çok yardımcı oluyorlar kasım ayında skolyoz fizik tedavime başlayacağım ve skolyozu çok ileri derece olan insanları bile tedavi etmişler çok iç açıcı bir yer.

Sende tek skolyoz var o yüzden şanslısın ben kilolu olduğum için tedaviye başlayamıyorum diyet yapıyorum kasım ayına kadar.

Ben 25 yaşındayım agrim sizin hamdolsun rabbime yok . 50 derece egrilik var sadece şekil bozukluğu .bu yaştan sonra ilerlermi gittiğim doktorlar ilerlemez diyo fakat benim kafamda soru işaretleri var ama bayramdan sonra ameliyat günü alicam baltalimanindan Akif albayrak doktorun adı artık 5 ay sonrami olur 6 ay mi bilmiyorum ozeldede pahalı olduğu için beklicem mecbur :( ama internetten araştırdım biraz sanırım bu hareketler dogumsal olanda ise yaramıyor .tesekkur ederim tavsiyeniz için .

Dlkmnz

50 derece epey yüksek ameliyat en iyisi olur senin için umarım en kısa zamanda iyileşirsin

Umarım sizde en kısa zamanda iyilesirsiniz teşekkür ederim

Üst Alt