Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğuştan bileteral sensorial işitme kaybı zamanla artar mı?
Merhaaba bi sorum olcakti lutfen cevaplayin benim suan dogustan bilateral sensorail kaybim var 37 38 db bisey bu ilerde 25 yasima geldigimde filan artarmi yoksa sabit mi kalir 16 yasindayim
Doktora sor kardeşim, en doğru cevabı ondan alırsın..Benden sana tavsiye yüksek sese,soğuk havaya,havuza girdiğinde basınca karşı kulağıı koru önlemini al.. Geçmiş olsun..
Yaslandiginda zorlanirmissin bna denilen öyle bnmde sensönorial işitme cihazı kullanman gerek dediler şart mis ama yukarda ki arkadaşın dedigi gibi en iyisini doktor soyler herkesin rahatszlığınin adı ayni olsada kişiden kişiye degisyo kulak duyma anlama vs onun için doktor a sormak en iyisi yapman gereken varsada ogrenirsn geçmiş olsun Mert852
İşitme Cihazı aldım kullanıyorum evet ama bn durumu kabullenemedigim için cihaza alışmaya çalışıyorum o yüzden her gün değil arada kullanıyorum misafir gelirse gdersem hastane Postane banka vs icin normalde kutusunda dryo alışamadım henüz memnunum da ama ddgm gbi alışmaya çalışıyorum zaten bnm duyduğum yetiyor bna tiz sesleri fisildananlari anlamıyorum ihtiyaç duyunca takiyorum Mert852
Bu arada ehliyetimde var onuda sorun etme dger konuya Yazmiyim burda soyliyim.. arti ehliyet aldigim zamanda işitme engelimi bilmiyodum cihaz da yoktu sıkıntı etme 2015 de aldım
Abi aci gerçek merak ettigim ben 16 yasindayim kbb uzmani artmaz diyor simdi ben 25 30 yasina gelsrm ne kadsr artar komple gidermi onu merak ediyom abi
kbb uzmanı dedi dyosn dogru demistr he inanmadim yda aklimda soru işareti var dyosan iki hastane daha gez derim .. ben de bi özel iki kerede tıp a gttim farkli farklı sonra inandm mesela. .. üç kere gttm işitme engelim olduğuna öyle inandm .. Mert852
Bnce bi hastaneye dha gt isitme cihazi al dediler mi sana