Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doguştan engelli olmakla sonradan engelli olmak..?

Konular
20
Reaksiyonlar
16
arkadaşlar sonradan engelli olmak ile dogutan engelli olmak
kabullenmek yada alşımak düşünceleriniz nedir bu konuda

Kabullenmek kısmı inançla alakalı bir durum bana göre çünki rabbim böyle uygun gördüyse ben herşeye razıyım
Unutmamak gerekirki her insanın bir kusuru vardır dışında olmasa bile içinde muhakak vardır . Lakin burda önemli olan Rabbimize karşı salih bir insan olmak.
Diger sorun insanların nasıl bakdigi ve kişinin o insanlara karşı nasıl hisettiği önemli çünki alışmakta önemli rol oynar insanlar umursamaz ise kişide fazla kafaya takmaz sorununu buda hayata olan bağlılığını güçlendirir.
Ama tam tersi etki yaparsa açıkça söylüyorum intihara meyillige kadar gider şeytanın birinci işi o kazanacağını zannettiği için bu yüzden içimizde savaşmamız ve sosyalleşmeye sevgiyle bagisiklik ,Rabbimize şükürle bunları alt eederiz allahin izniyle.
Ben böyle yazdimda bunların çoğu bendede yok :) heryer dert keder :)

bence doguştan engelli olmak cocukken sıkıntılar ortaya çıkarıyor ama büyüdügünde kabulleniyorsun alışıyorsun
sonradan engelli olmak alışmak yada kabullenmek zor oluyor

Ben doğuştan özürlüyüm ama,
Bence sonradan özürlü olmak çok zor..
Özür, yada Engel grubu ne olursa olsun , öyle sanyorum ki, o durumuna alışana kadar çok zor durumlar yaşıyorlardır.

Üst Alt