Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doğuştan kalbim delik. Acaba askerlikten muaf olur muyum?

z4vendetta

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar.

askerlik muafiyeti konusunda bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.
çevremdeki bazı kişiler rahatsızlığımdan dolayı büyük bi ihtimalle askerden muaf olacağımı söylüyorlar... bir de size sormak istedim. benim doğuştan kalbim delik acaba askerlikten muhaf olur muyum?

benim bildigim bir arkadasım da aynı bu durumdan dolayı muaf tutuldu.

benimde nişanlımın kalbi delik doğuştan temmuzda yoklaması var.çürük raporu alır mı bişey olmasından korkuyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekür ederim.

Her ventriküler septal defekt (VSD) durumunda muafiyet verilmez. Burada önemli olan VSD'nin yol açtığı hareket kısıtlılığıdır. Yukarıda bağlantısı verilen yönetmelikte ventriküle diye aratıp, durum değerlendirmesi yapabilirsiniz.

nişanlımın hareket kısıtlılığı bunlar:koşması, merdiven çıkması, spor yapması yasak, stresten olabildiğince uzak durması gerekiyor.düzenli olarak kontrole gidiyor.yardımcı olursanız çok sevinirim.yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Üst Alt