Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doğuştan kalça çıkığı engeli için ne oranda rapor verilir?

gül_se

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. Yeni çıkan yönetmeliğe göre doğuştan kalça çıkığı için rapor alan var mı? Yüzde kaç veriyorlar?

Merhaba bende aynı sorundan muzdaripim 6 cm kısalık var 6 defa ameliyat oldum AMA doktor çok insaflı çıktı sağolun %12 dedi oranı

Ben sizinle telefonda konuşmak isterim
bana msj atmissinsinz telefonda konuşmak isterim sizinle gül_se

Merhaba
Arkadaşımın annesinin doğuştan çift taraflı kalça çıkığı varmış.Engelli raporu almak istiyorlar ama alamayacakları bir durum içinde önceden araştırmadan gitmek istemiyorlar.Ameliyat felan olmamış baston kullanıyor tek taraflı.Es tarihli cetvellerde oran belli ama yeni tarihli cetvel tam bir muamma.
2020 yılında doğuştan çift taraflı kalça çıkığı için oran alan oldu mu veya hangi oranda alabilir?
Teşekkürler

Polat34

Iyi günler bilgi alabildiniz mi acaba arkadaşınız gitti mi doktora? Bende de tek taraflı kalça çıkığı var doğuştan ameliyatım var yüzde 1o ihtiyacım var alabilir miyim bilmiyorum siz bilgi alabildiniz mi?

Tecen96 arkadaş görüşmüyoruz. Köye taşındı sanırım ne yaptığını da bilmiyorum. Hattını değiştirmiş ulaşamadım.

Üst Alt