Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doğuştan kalça çıkığı ve skolyoz için verilen rapor oranı hakkında...?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum

4senedir engelliyim 2 yıl süreli olmak üzere heyet raporu veriliyor.her iki yılda yenileniyorum bu senede süresini yenilemek için ve maaşımın kesilmemesi için heyete basvurdum ama bana elimdeki oranlardan daha düşük oran verdiler şimdi merak ettiğim ortapedi doktoru 2sene önce verilen oranın bana verilemeyecegini ve istediğim yere sorabileceğimi söyledi ve bildiğini yaptı bende heyete girmek istemiyorum diyerek oranı kabul etmedim.

2009daki rapor oranım yüzde 51di.

2yıl önce baska bi ortapedi doktoru BİLATERAL YÜKSEK DKÇ + THORAİS LOMBER SCOLYOZ tanısı ile 30+30+10 vermişti rapor oranım 61 gelmişti (2011 de aldığım heyet raporumda yazan bu )

Dün elimdeki bu raporlarla heyet için gittim tek ortapedi kalmıstı ki orda zaten benim işim heyette bulunan ortapedi doktoru bana bu oranı önceki doktorun veremeyecegini nerden yazıp uydurdugunu söyledi (30u nerden bulup vermiş dedi ) ve kendisi %24+10 gibi bişi verip hiç ilgilenmedi maasını kaybedersin dedi

-şimdi benim önceki aldıgım oranı veren doktorum bana yanlış mı vermiş yoksa ben hakkımı aramalımıyım ne yapacagımı sasırdım. psiatriden yüzde 25 ve ortapediden de 24+10 ile heyete girmeyi kabul etmedim sizce ne yapmayalım.lütfen yardım edin

burada baska hastane yok, tek yer var. benim derdim hastane ile ilgili değil daha önce heyette olan doktorum şimdi yok baskası var ve bana önceden verilmiş olan oranın verilemeyecegini söyledi ben bilgisi olan arkadaslardan rica ediyorum verilemez mi verilebilir mi 30+30+10 u doktorum bana 2 yıl önce baltazar formülü kitapçığına göre nasıl vermiş olabilir hata mı var

:confused::(

Arkadaşlar özürlü oranı cetveline göre dogustan kalça çıkıklığında en yüksek oran nedir? 30 verilemez mi ne olur birileri sesimi duysun lütfen

Üst Alt