Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doğuştan kalça çıkıklığı için verilen orana itiraz etmek istiyorum..?

mrt4286

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım sorularım var ve doğru cevabı bulbileceğime inanıyorum. İki yıl önce askere girmek için muayene oldum üniversite mezunuyum. Muayene oldum ve benim askerliğe elverişli olmadığım raporu verildi. Akabinde bunu derecelendirmel için eğitim araştırma hastanesinemüracatta bulundum ve bana çok komik bir derece verildi doktor zaten hiç ilgilenmedi doğuştan kalça çıkığım vardı çift taraflı ve vücut hareketlerim ciddi annamda kısıtlı bacağımın birinde kısalık var ben ekpss sınavına girmek istiyorum benimde hakkım olduğunu düşünüyprum sadece bu konuda bana nasıl bir fikir verebilirsiniz şimdiden teşekkürler.

merhabalar öncelikle rapor konusu çok sıkıntılı bende de kalça çıkıklığı var ve yüzde on veriyorlar özürlü grubuna bile girmiyorum itiraz ettim hakem hastaneye yönlendirdiler izmire gittim fakat genede olmadı ordada aynı veriyorlar ben hiç anlamış değilim hiç bir rahatsızlığı olmayıp yüzde kırk raporlu insanlar var

gayet normal burda kimisnin böbreği yok kimisi hiç duymuyor kimisi tek kolu bacağı yok ondan bile 40 alamazken kalça çıkığına verilen oran normal bence...

Arkadaşım beni kimsenin ne kadar rapor alıp almadığı ilgilendirmiyor. Allah bir eksiklik verdiyse banada vermiş ve beni askere almayan koskoca heyet keyfinden almamazlık yapmadı herhalde hastane de bunu derecelendirmek için var ayrıca sultan_20 arkadaşın dediği gibi ben kimleri gördüm taş gibi olup da %40ın üstünde rapor alan ben burada en doğru sonuca nasıl ulaşabilirim diye soru sordum normalmi değil mi diye sormadım. Sultan 20 arkadaşım hakem heyetine nasıl başvuru yapcaz zaten doktor da doğru dürüst ilgilenmedi adam gibi ilgilenseler anlayacaklar ne olduğunu aslında

Arkadaşlar pimi çekilmeye hazır bomba gibisiniz!!!!!!!. sizler haklısınız,ancak heyetin verdiği rapor bu kadar.bende de kalça çıkığı var tek bacaktan rapor alamıyorum,ne sağlam olduğum belli nede sakat olduğum.mühendis3232 doğru söylüyor herhangi bir uzvunu yada organını tamamen kaybeden ancak %40 alabiliyor yada alamıyor.bu forumda okuyorum herhangi bir üye hastalığını saymış saymış %40 alabilirmiyim diye soruyor. yani devletin verdiği oranlar bu kadar düşük

mrt4286;

Elinizdeki rapor ile il sağlık müdürlüğüne gidip itirazda bulunun. Sizi başka bir hastaneye sevk edecekler. Sevk edildiğiniz hastanede de aynı oranı verirlerlerse rapor oranınız kesinleşir. Farklı bir oran çıkarsa karara bağlamak için hakem hastaneye sevk edilirsiniz. Sürecinizi ve sonucu bizimle paylaşın lütfen..

Üst Alt