Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doğuştan kalça çıkıklığı ve sol kalçada 4,5 cm kısalık var. Ameliyat olacağım..?

sultan_20

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar

27 yaşındayım. doğuştan kalça çıkıklığı ve [sol kalça da] 4,5 cm kısalık var.
6 yaşında iken platin amaliyatı geçirdim. 1 çocuk annesiyim. bu seneye kadar çok nadir ağrılarım oldu ve ağrı kesicilerle idare ettim. kendimi bildim bileli çalışıyorum ve şu 4 senedir ağır ayakta bi iş yapmaktayım. bu sene duruş bozukluğu yani sag dizimi kırıp ayakta duruyorum ve kalçamda sürekli batmalar oluyor. özellikle kasılmalar ve ani kramplar.
mesela yolda yürüyorum aniden sol ayağımı attığımda hissetmeyip düşecek gibi oluyorum

artık amaliyat zamanı geldi mi yoksa biraz daha mı beklemeliyim? zamanı geldi ise hiçbir doktor tanımıyorum bana doktor ve hangi hastanelerde amaliyat olduğunuzu veya olmak istediğinizi yazabilir misiniz.
ayrıca amaliyat sonrası evreleri ve harekette kısıtlılık mı oluyor daha mı iyi oluyor bunları da çok merak ediyorum. mesela yer sofrasında oturabilecek miyim tekrar yada namaz kılmamı engelleyecek mi

bu konularda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim allah hepimize acil şafalar versin ..........

Bence ameliyat vakti gelmis.uzattikca sorun buyuyebilir. Konyaya gelme olanagin varsa bu islerin uzmani burada prof.mehmet arazi tavsiye ederim.

konyada doktorun kimdi acaba burda ssk lı olduğum halde 3bin istiyolar hatta özelde olursam 5 bin tl

Deneyimli arkadaşlar önerilerini yazarsa çok yararlı olur...

Üst Alt