Samsun Eğitim Araştırma Hst. Kardiyoloji bölümündeki bayan kardiyoloji doktoru ilk elimdeki raporlara baktı ve sonra sen askerlik yapamazsın dedi askerliğe elverişli değildir diye yazacağım demesine rağmen beni kendi odasında 5 dk bekletti ve sonra kendisi farklı bir kardiyoloji doktoruna gitti danışmak için elinde benim raporlar ve TSK Sağlık Yönetmeliği ile gitti ve daha sonrasında geldi senin hastalığın 42A7 maddesine uygundur yani askerliğe elverişlisin dedi bana kağıda da öyle yazdı. Heyete de sevk etmedi beni seni askere alırlar dedi. Tabi ben itiraz ettim dedim ilk öyle sonra böyle diyorsunuz diye ama yönetmeliğe göre gitmen gerekli dedi askerde GATA'ya sevk ederler seni orası çürük verirse gelirsin geri dedi bende belgeleri tekrardan askerlik şubesine getirdim şuanda sülüsün çıkmasını bekliyorum.
Yani demek istediğim bu şekilde bir işleyiş yönetmelik olamaz doktor hiç bana bakmadan EKG bile çekmeden ilk sen gitmezsin askere deyip de 5 dk sonra sen askere elverişlisin demesi oluyor mu ? ve beni heyete dahi sevk etmedi sorduğumda ise sevk etmesine gerek yokmuş anlamadım ben bu duruma itiraz edebilir miyim ??
Benim hastalığım bu arada; Pulmoner Venöz Dönüş Anomalisi (Pulmoner Venler Sağ Atriuma Açılmaktadır.) Belirgin olmak üzere Pulmoner Vasküler Yapılar gözlenmiştir.
Yani demek istediğim bu şekilde bir işleyiş yönetmelik olamaz doktor hiç bana bakmadan EKG bile çekmeden ilk sen gitmezsin askere deyip de 5 dk sonra sen askere elverişlisin demesi oluyor mu ? ve beni heyete dahi sevk etmedi sorduğumda ise sevk etmesine gerek yokmuş anlamadım ben bu duruma itiraz edebilir miyim ??
Benim hastalığım bu arada; Pulmoner Venöz Dönüş Anomalisi (Pulmoner Venler Sağ Atriuma Açılmaktadır.) Belirgin olmak üzere Pulmoner Vasküler Yapılar gözlenmiştir.