Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doğuştan sağ kulak işitme kaybım var. Ne önerirsiniz?

Ramliz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,benim 9 aylık bir oğlum var .ddoğuştan sağ kulağı hiç duymuyor😥😥 aynı durumda olanlar varsa negibi zorluklar yaşıyorsunuz cihaz kullanmalımi sizce kullanmamalimi tek taraflı işitme kaybı olup cihaz kullanmayan varmı varsa ne gibi zorlukları var luften bilgilerinizi paylaşın..

Arkadaşlar neden birşey yazmiyorsunuz ben yeni üyeyim lütfen bana yardımcı olun

Geçmiş olsun. Rapor sonuçlarını buraya atabilirsiniz. Odyometrist bir doktor var burada o yorum yapabilir.

Öncelikle msj cvp verip ilgilendiğiniz için Allah razı olsun.buradan raporu ekleyemiyorum mail adresi verebilirsiniz ya da buradan nasıl ekleniyor beceremedim

iyi günler çok endişe etmeyin. benim çocugumdada doğuştan sağ kulak duymuyor. 5 yaşından sonra cihaz kullanmaya başladık. cihazı mutlaka kullanın ordaki var olan sinirleri hareket ettirmeye yarar, ilerleyen yaşlarda biyonik(implant) kulak isterse fayda saglayabileceğini söyledi doktorumuz. geçmiş olsun zor bir durum ama yapacak bişey yok.

Üst Alt