Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doğuştan sol kulak işitme engeli oğlum için neler yapabilirim?

Maraz74

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar dogustan 4 aylik oglum 32 haftalik dogdu 40 gun ozel yuzyil hastanesinde kuvez kaldi solunum sıkıntısi vardi ve kulak testin gecemedi kocaeli derince egitim ve arastirma hastanesi goturduk hem kardoloji icin ordanda kalbinde ufak delik var denildi ama kapanirmis sonra kulaktan orda da gecemedi tani olarak
Sag kulak normal sinirlarda olup sol kulakta cok ileri derecede isitme kaybi mevcuttur diye bi kagit verdi sonuc olarak ? Bu durumda ne yapmam gerekiyor hic bir seyden bilgim yok neler yapmam gerektigini soylermisiniz dogustan sol kulak duymuyor oglumun verilen kagitta yazilanlar sole
Klik uyaran sonucu : sag kulak 20dbnhl de dalga esitligi elde edilmistir
Sol kulak : 100 dbnhl'de (m) v.dalga esigi elde edilmemistir.
Not sol kulak sag kulaga gore cok kucuk
Suan astim bronsit olduk
Ventolin hava ve budecort kullaniyoruz

Son düzenleme:
Mehmet Akşit hocam şu bebek için ne yapılması laZım bana yaZdıda bilgim yok bebek için

Bebeklerinki bozuk çıkıyo bazen

Mehmet Akşit hocam musait oldunuzda rica etsem bilgilendirirmisiniz ne yapmam gerektigi hakkinda cihazmi lazim ozurlumu oluyor engellimi

Redmi 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt