Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doğuştan yarık damak-dudak ve konuşma bozukluğu ile vergi indirimi alabilir miyim?

mgre23

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Doğuştan yarık damak ve dudaklı bireyim buna bağlı konuşma bozukluğumda var iş hayatımda sorun oluyor malesef bu yüzden vergi indiriminden emekli olma ihtimalim varmıdır rapor alıp, bu süreci nasıl başlatmalıyım hiçbir bilgim yok lütfen bana yardım edermisiniz bu konuda.

Vergi indirimi ile emeklilikte prim şartı nedir?

Merhaba, ilk önce engelli raporu alıp daha sonra eğer %40 ve üzerindeyse vergi indirimi için başvurabilirsiniz. Prim gün sayısı sizin sigorta başlangıç sürenize ve engel oranınıza göre değişiyor bildiğim kadarıyla.

Merhaba bilgi için teşekkür ederim hangi bölümdeki doktora gitmeliyim rapor işlemi için. Sonra heyet kısmı var.

Rica ederim, yarık damak ve dudak için plastik cerrahi bakıyor sanırım ama buna bağlı konuşma bozukluğuna hangi branş bakıyor bilmiyorum. Başvuruda bulunurken belirtirseniz onlar sizi gerekli yerlere yönlendirirler diye düşünüyorum.

Bu konuda tecrübesi olan var mı arkadaşlar?

bence ilk önce kbb yada cerrrahiye gidin rapor alma talebinde bulununca genelde onlar diğer birimlere yönlendiriyor muayane olduktan sonra heyete yönlendirecek ve rapor kararı çıkarılacaktır.

Üst Alt