Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doğuya herhangi bir yere atanınca batıya kaç senede dönülür?

ergal81

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.Doğudaki bir bilgisayar işletmenliği veya memurluğa atandıktan kaç sene sonra geri dönebiliyoruz ikametgahımıza?Babam rahmetli annem uzun süre yalnız kalsın istemiyorum.Marmara bölgesine geri dönmek istiyorum.

Atandığında dilekçe veriyorsun istediğin yerde çalışmak için. Kurum uygun görürse istediğin yerde çalışmaya başlarsın. Zorunlu doğu görevi yok engellilerde. Aday memurluk süresi bitince tayin isteyebiliyorsun.

Millî eğitim bakanlığı 1defaya mahsus atandığın gibi dilekçeyle istediğin yerde başlamana izin veriyor kesin bilgi bu. Ben MEB de çalışıyorum. Yönetmelikte açık yazıyor. Yani beklemene gerek yok ataman belli oldu diyelim atandığın il milli eğitim müdürlüğüne dilekçe veriyorsun işe başlama evraklarını çalışmak istediğin il milli eğitim müdürlüğüne teslim ediyorsun...

Sormak istedigim bi konu vardi dilekce icin erken belki ama bu dilekceyi atama sirasinda verildigi soyleniyor şayet dilekce ile istedigin ilde kadro yoksa atandigin yerde bu dilekceyi goz onune alarak atamayi iptal ederler mi yani puan yanar mi

Arkadaşlar tercihlerinizi yaparken uzak yerede gitseniz hemen dilekçe veririm geri gelirim mantığı ile düşünmeyin yazışmalar uzun sürerse süreciniz uzayabilir hangi kurum olursa olsun..Sanki yazcağım şehirde geçicide olsa yaşayabilir miyim düşünce ile olmalısınız.Üniversiteler ve belediyeler dışında olarak bunu söylüyorum..Hakkımızda hayırlısı olsun.

Üniversiteler ve belediyeler için tayin yok diyorlar.Acaba gidip çalıştıktan sonra sallıyorum 2-3 sene geçince bayburt üniversitesinden kocaeli üniversitesine geçebiliyor muyuz yani kadro olursa imkan var mıdır?

ergal81

ikiside çakılı kadro belediyeden belki becayişle geçebilirsin oda bir ihtimal. Üni. Kendi bünyesinde olduğu için zor tayin.

ozican47

Ekpssden mi atandın ve ne olarak atandın mebde atanan hizmetli kesin olarak mı temizliğe verilir yoksa yapma becerisine göre getir götür evrak işleremi verirler ?

Mamigfb EKPSS ile vhki olarak atandım çalıştığım kurumda temizlik yapan da, getir götür yapan da, masa başı çalışın hizmetli de var.

atanırsan başlamadanda atanırsın

Son düzenleme:
Istedigin zaman tayin hakkın var engelli olarak beklemeye gerek yok eğer tabi belediye üniversite yazdinsa is degisir

lacivert21
Aday memur süresi engelliler de yok kardeş

Üst Alt