Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktor Alpaslan Şenköylü'ye skolyoz ameliyatı olan var mı?

ilknuur

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
skolyoz ameliyatı için ankara gazi hastanesinde doktor alpaslan şenköylü hakkında bilgisi olan varmı ?

İlknur öncelikle çok geçmiş olsun. İki sene önce yazmışsın ama eğer ameliyatı hala olmadıysan kesinlikle Alparslan Hoca bu konuda çok iyi bir doktor. Bu yaz ameliyatımı o yaptı. Çok araştırmalar yaptık hangi hastanede olalım diye, malum riskli bir ameliyat. Sonunda Alparslan Hocaya rastladık. Şu an çok iyiyim, toplasan 1 ayda ayaklandım. Zorlu bir ameliyat Allah yardımcın olsun.

Merhabalar,

Doktor arayisinda olan, eger imkani varsa Alpaslan Senkoylu'yu bulsun.

Bilgisiyle, tecrubesiyle, insanligiyla dort dortluk birisi; ameliyatlari gercekten cok cok basarili.

Eskiden Ankara Gazi Tip'taydi; simdi Istanbul'da oldugunu duymustum.

Benim ameliyatimda muthis bir basariya imza atti. Gercekten mukemmel bir doktor.

Ben de Alpaslan Şenköylü'yü merak ediyorum. Muayene olduğum doktor bu ismi önerdi. Yazın ameliyat olacağım doktor araştırıyorum. Nasıl geçti sizin ameliyat? Herhangi bir sıkıntınız oldu mu ameliyat sonrası? Cevaplarsanız sevinirim

alpaslan şenköylü şu an gazi hastanesinde çok iyi bir hoca alanında başarılı ulunay kanatlı diye bi hoca var yine gazide ala bilim dalı başkanı skolyoz ameliyatı bence üniversite hastanesinde olunmalı bu iki hocayı öneririm özelde olmak isterseniz de ali şehirlioğlu na görünmenizi öneririm

Alpaslan Hoca ameliyatı özelde yapıyormuş. Sadece muayene gazideymiş. Siz ameliyat oldunuz mu nasıl geçti?

Öncelikle herkese merhaba,
Kızkardesim 15 yasında ve 45 derece skolyoz teşhisi kondu. Tarık yazar hocadan tedavi oluyorduk ama ameliyat için söylediği miktar çok yüksek olduğu için yeni doktor arayışına girdik. Mümkünse üniversite hastanesinde ameliyat yapacak, tavsiye ettiğiniz bir hoca var mı?

Mrhb lar benim belimde kamburluk var ve ameliyat olmam lazım alp arslan senkoylu doktoru tavsiye eder misiniz veya ameliyat olan varsa yazabilirim arkadaslar

Üst Alt