Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktor Copixol'u bıraktırıp Invega'ya geçmemi istedi!?

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
124
bugün clonex yazdırmaya gittim doktor clopixol sana fayda etmedi dedi clopixolu bırakıcaksın dedi invega nın hapını bi kullan sonra iğnesi yazacam dedi bak sen bana teşekkür edeceksin dedi bu ilaç nasıl birşey kullanan oldu mu faydasını gördünüz mü

yanlışlıkla 2 konu açtım diğeri siilinebiliir

Mehaba ben şizoaffektifim. 1 yıldır invega kullanmaktayım. 6mg x 2 şeklinde alıyorum. Bana en etki eden ilaç bu oldu. Hiç yan etki oluşmadı çoğu kişide yan etki oluşmuş, forumda çok şikayet etmişler. Yani kullanmadan göremeyeceksin etkisini. İnşallah iyi etki eder.
Ahmet T

dreamfail

Çok uyutuyor mu ? Ben ketya 300 mg kullanıyorum öğlen kalkiyorum yataktan. Invega nasıl çok uyutuyor mu?

Şamil67 İnvega bende hiç uyku yapmadı. Uyumak için 450mg cedrina + 10mg rexapin alıyorum. Yani bende hiç uyku yapmıyor.

Ahmet T bende her gün hap içmektense (sadece psikiyatrik tedavi için 7 farklı ilaç içiyorum) aylık iğne olmak istedim, doktorum geçiştirdi. Bende ilaç yutmaya alıştım artık. İlaç alma zamanım alışkanlık oldu zamanında içiyorum sorun çıkmıyor. Sanada geçmiş olsun umarım iyi gelir

doktor ek ilaç olarak solian a başlattı

Üst Alt