Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktor hatası nedeniyle retina yırtılması oluştu. Doktora dava..? [Hukuk]

methal

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
S.a arkadaşlar benim sorunum dünya göz hastanesin de sağ gözden üveit tedavisi alıyordum çeşitli kortizonlu ilaçlar kullandırdı tedaviye cevap vermedi
doktor özürdex göz içi enjeksiyonu yapacagını söyledi . ve hastalığımının bu enjeksiyonla iyileşeçeğine vaadlerde bulundu kabul ettim . ameliyathaneye götürdüler çeşitli yerlere imza attırmışlar o an okuyamadım imza attığımı bile hatırlamıyorum .
yapılan enjeksiyonla retinamda dev yırtık oluşturdu . 4 kere ameliyat gecirdim ve harcadıgım paraların hattı hesabı yok şimdi gözümü 10/9 gören gözümü p+ haline getiren doktora dava acmayı planlıyorum
sizce bu atılan imzlar davayı ne derecede etkiler yardımcı olurmusunuz.

Mrb sadece çok iyi bir avukat tutman gerekiyor çünkü eğer işe yaramaz boş bir avukat bulursanız hiçbir şansın olmaz.

Teşekkür ederim özelden ulaşıp yardımcı olmak isteyen avukatlar var onlarla iletişime gecicem.

arkadaşlar bir kaç avukatla görüştüm istanbul da davanın 5 yıl kadar sürebileceğini adli tıp rapor almam gerektiğini ve benim ameliyathaneye giderken imza attıgım için ve reşit oldugum için uğraştıracagını beyan ettiler.

Üst Alt