ben bu soruyu sordum çünkü:
annem ihmaller zincirinin kurbanı oldu şöyle ki:
2 sene önce şiddetli mide ağrısı başladı bulantı kusma falan doktora gitmek istemedi ağırlaştı durumu kilo vermeye başladı önce en yakın özel hastaneye gtrdük midede sorun var demiş dr mide tümörü ya da başka bişe ama baska tetkikler yapılması lazım gayet iyi niyetle pahalı bi hastane burası devlete gtr eğitim araştırmaya diyor.babamda hmn alıp götürüo tabi dr dediği hastaneye(göztepe eğitim araştırma).
hemen yatışı yapılıo gastroentrolojiye(mideye bakan bolm)3 gece kalıo hastanede hiçbişe bulunmuoyo menenjittir yok bilmem ne..
özel hastanedeki dr un yazdığı rapora inanmıyorlar mideye bakılmıo(hngi akla hzmetse)bu arada menenjit şüphesi ile belden su alınıo hastane mikrobu kapıo(çook snra öğrendik bz tabi) bilinç kapanıo zamanında yoğun bakıma alınmıo en sonunda solunum duruyo byn oksijnsiz kalıo acl hemen müdahale edilip özel hastaneye yoğun bakıma gnderilio...
biz burada mikrop kaptığını öğrenioruz yurt dışından ilaçlar kan temizlemek için makineler...5.5 ay yoğun bakımda kaldı. 40 gün hiç gözünü açmadı 2 ay boyunca kan taşıdık..
babam mikrop kaptığını öğrenince sormaya gidio tabi bnm karımın nasıl bilinci kapanıo nasıl mikrop kapıo nie yğn bakıma alınmadı die dr geldiğinde bilinci kapalıydı zaten o zaman nie almadın yoğun bakıma yer yoktu nie başka hastaneye göndermedin cevap yok tabi...babamı odasından attırıp özl hastaneyi arıyo tabi siz nasıl böyle bişey dersiniz tehditler sonra ağız deiştirio özel hastanede burdada kapmış olabilir biz rapor alıp da hakkımızı arayamıyoruz tabi (zaten özel hastane raporuda kabul olmuomuş üniversite raporu istenio it iti ısırırmı
!!!)
Midesindeki tek sorun neymiş bilir misiniz daralma evet sadece midede daralma varmış ama bunu bulmıyorlar eğer ilk gün geldiğinde endoskop yapsalardı en fazla 30 dk lık bi işlem hmn küçük bi ameliyatla düzelicekti...
AMA ŞİMDİ beyni oksijensiz kaldığı için ağır hasar var yürüyemiyor hafıza kaybı var tabi gerçi yaşaması bile mucizeyken 4 ay bağlı kaldığı solunum
makinesinden bile kurtuldu
Kafanızı şişirmemek için kısaca anlattım dr ların kendini bilmazliği yüzünden daha 36 yaşındaki bi kadını ne hale getirdiler....
ARKADAŞLAR DAHA NELER VAR BU ÜLKEDE BİZ 2 YIL İÇİNDE DAHA NELER NELER GÖRDÜK PEKİ HAKKINI ARAYABİLEN YOK MU:? BEN BU KONUYU BUNUN İÇİN AÇTIM.. bide bu tip şeylerin 6 ay süresi varmış annem 5.5 ayözel hastanede yoğun bakımda can derdindeyiz tabi biz kendimize gelen kadar .....