Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktor Mehmet Aydoğan'a skolyoz ameliyatı olan var mı?

Mehtaap

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar! Bende skolyoz 50derece ve ameliyat olmaliyim. Cok doktor arastirdim ama ister istemez insan emin olup güvenemiyor.. Doc dr mehmet aydogan var ona ameliyat olmayi düsünüyorum istanbulda ama tam olarak güvenemiyorum, doktoru taniyan varsa lütfen bana yazabilirmi veya tavsiye edebileceginiz bir doktor olursa cok ama cok sevinirim simdiden tesekkürler...

ünsan domaniç'i tavsiye edebilirim.allah nasip ederse bende ona ameliyat olacağım...

Skolyoz ameliyatı yapan doktorlar neden çok para istiyolar.
Duydugum 50-60 bin TL arasında oldugu, tabi skolyozun durumlarına göre.

Mami Junior;

SGK skolyoz masraflarını karşlıyor. Sitedeki çogu arkadaşımız tek kuruş ödemeden üniversite hastanelerinde ameliyat oluyor.

İyi doktorların çoğu dışarda diye biliyorum, yanılıyomuyum?

Ünsal domaniç hala üniversite hastanesinde mi ?

ünsal domanış çapadan ayrılmış,ameliyatlarını özel hastanede yapıyor...

Öncelikle geçmiş olsun. Kızımı gecen yıl Mehmet Aydoğan Hocaya skolyoz ameliyatı ettirdim. Mükemmel bir insan ve hekim. Kızımın şu ana kadar bir problemi olmadı. Kontrollerine devam ediyoruz.

Doktor Mehmet Aydoğan

2017 tarihinde Dr.Mehmet Aydoğan Bahçelievler Aile Hastanesinde (özel)annemi vertabraplasti ameliyatı yaptı bir hafta sonra tekrar kırık oldu tekrar yaptı tekrar kırık oldu ağrıları geçmedi kemik erimesi dedi sonra devlet hastanesine gittik kemik kanseriymiş anlamamış geç kalmışız annemi kaybettik.

Son düzenleme:
Üst Alt