Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktor muayenesinden geçip heyete girmeme durumu söz konusu olur mu?

oguzz388

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar dün kayseri devlet hastahanesi psikiyatri servisinde ki doktor 1 yıl erteleme uygundur yazdı kağıda heyete çıkıcam yakında.bu heyete gitmesem ne olur diye sormak istedim.evden dışarı cok fazla cıkamıyorum cünkü ve bunuda kendime cok fazla dert ettim arayacaklar,çağıracaklar gidicem vs diye yani gitmesem kararla ilgili vs bi şey olur mu yada her hangi başka bi şey.teşekkür ederim şimdiden

oguzz38 Muayene işlemlemlerin tamamlanmadığı için kaçak durumuna düşersin.
Niye gitmek istemiyorsun heyet formalite girmenle çıkman 1 dk hiç bir şey sormuyorlar doktorun kararını onaylıyorlar sadece.
Rahatsızlığın devam ediyorsa gelecek yılda erteleme verirler üçüncüde muaf alırsın bu süreçten kaçarak zararın olur.

Arkadaşım geçen hafta gitmiş 3 saate yakın bekledim adım atacak yer yoktu sivil için gelenler EKG için gelenler hepsi oradaydı dedi ondan gerildim biraz

oguzz38 Evet beklerken baya kalabalık oluyor ama başka çare yok kapı ağzında değilde biraz geride beklemeye çalışın sesleniyorlar zaten sizi çok iyi anlıyorum ruhsal rahatsızlığı olan kişiler için rahatsız edici bir ortam ben oğlum için beraber gitmiştik oda çok darlanmıştı kesinlikle ailenizden birisi ile gidin baş etmesi daha kolay olur birde erken gidin.
Allah yardımcınız olsun.

Çok teşekkür ederim güzel üslubunuz ve olumlu cevaplarınız için

Üst Alt